Radio Simplu

Caz socant in Gaesti! Viorica traia de 14 ani in concubinaj cu un barbat mai tanar ca ea cu 20 de ani. Recent, femeia a aflat un secret cumplit. A sunat imediat la politie

Un caz socant s-a petrecut in localitatea Gaesti. Personajele implicate au fost Sandu Viorica – psiholog la Colegiul National ”Vladimir Streinu” – si concubinul acesteia, Salagean Iulian Rares, barbatul alaturi de care traia de 14 ani.

Femeia si-a reclamat concubinul la politie, geloasa fiind, sustinand ca acesta are o legatura amoroasa chiar cu… fiica ei infiata, Sandu Alexandra Georgiana, in varsta de 17 ani. Adolescenta, informeaza dambovitanews.ro, este eleva la Colegiul National unde lucreaza mama sa si are o relatie de iubire cu concubinul acesteia. Salagean Iulian Rares este cu 20 de ani mai tanar decat concubina sa si, din primele informatii obtinute de politisti, ar fi sedus-o pe adolescenta, iar intre ei s-a infiripat o poveste de dragoste pe care vecinii au sesizat-o.

In astfel de conditii, Sandu Viorica a alertat autoritatile, concubinul ei – 34 de ani – recunoscand relatia cu adolescenta de 17 ani. Barbatul a fost retinut, iar apoi arestat pe o perioada de 30 de zile pentru savarsirea infractiunii de act sexual cu un minor.