Radio Simplu

Caz halucinant: un om al străzii nu a fost lăsat să mănânce la o celebră cafenea, deși un binevoitor îi plătise consumația

GALERIE FOTO (3)

Un om al străzii din Marea Britanie nu a fost lăsat să mănânce pe terasa unei cafenele Starbucks. Angajații l-au dat afară din local, deși un client îi plătise consumația, relatează noticias.canalrcn.com.

Omul străzii a intrat în cafenea pentru a cere ceva de mâncare. Un client, pe nume Sajid Kahlon, i-a cumpărat un sandviș și o prăjitură. Omul străzii a ieșit să mănânce la una dintre mesele pe de terasa cafenelei, însă angajații l-au dat afară. Incidentul a avut loc la cafeneaua Starbucks din orașul Southend-on-Sea din Marea Britanie.
„Trebuie să plece, aceasta este politica companiei”, spun angajaii cafenelei, referindu-se la omul străzii. Binevoitorul care i-a cumpărat mâncare bărbatului le-a cerut socoteală angajaților pentru comportamentul avut față de omul străzii.

 

„Am plătit mâncarea aceea. Mănâncă, de ce nu poate să stea la masă? Nu se poate să-i cereți să plece”, spune Sajid Kahlon. Într-un comunicat, reprezentanții lanțului de cafenele și-au cerut scuze pentru incident și au explicat că vor lua măsuri. FOTO: capturi video Youtube