Radio Simplu

Câți invitați sunt așteptați la nunta fetei lui Gigi Becali! Cifra e incredibilă

Teodora Becali, fata cea mai mare a lui Gigi Becali, se va mărita anul acesta cu Teodor Mincu, în vârstă de 28 de ani, un tânăr machidon provenit dintr-o familie înstărită.

Gigi Becali a fost de acord cu dorința fetei, mai ales că viitorul ginere a trecut „testul”: „Are peste 1,85 metri înălţime, exact aşa cum îmi place mie”. Gigi Becali așteaptă un număr record de invitați la nunta fetei lui. Circa 700 de persoane sunt pe listă pentru acest eveniment, a anunțat telekomsport.ro. Gigi Becali a primit interzis de la fiica sa să „dea din casă”, așa cum îi este obiceiul. „E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În Bucureşti o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu doresc ei şi vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis Teodorei: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează. Am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali.

Gigi Becali a dorit să asculte la nunta fiicei sale o anumită formație de muzică machidonească, numai că artiștii fuseseră antamați anterior de alți nuntași. Gigi Becali le-a plătit 20.000 de euro ca să „elibereze” formația.