Radio Simplu

Câți bani cere Delia pentru a cânta la nunți și petreceri private. Suma este uriașă, dar merită fiecare leu

Delia este, fără doar și poate, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România. Aparițiile publice excentrice și show-ul pe care îl face atunci când urcă pe scenă i-au adus celebritatea, iar artista se bucură din plin de succesul ei. Cântăreața face bani frumoși din contractele pe care le are cu Antena 1, primește sume uriașe pentru concertele pe care le susține și își rotunjește veniturile pe la nunți.

Delia cântă la nunți pe sume uriașe
Mulți artiști din România au și alte activități în afară de munca pe care o prestează pentru diferite posturi de televiziune. Delia se numără printre ei și se bucură din plin de toate avantajele pe care i le-a adus celebritatea. Jurata de la iUmor este și cea mai bine îmbrăcată artistă de pe la noi, dar asta și pentru că investește sume uriașe în haine. Și pentru că banii nu cad din cer, Delia cântă nu doar la concerte, ci și pe la nunți.

Cei care vor să o vadă pe frumoasa cântăreață la o nuntă trebuie să știe că Delia nu mai percepe doar 6.000 de euro pentru o reprezentație. Între timp, suma a crescut de mai bine de trei ori și a ajuns la 19.000 de euro. O sumă uriașă, ar spune unii, dar așa e când vrei să te distrezi cu Delia și nu cu oricine. Cei care nu își permit să o cheme la nuntă, o pot urmări în continuare la iUmor.

„Dacă în trecut Delia încasa în jur de 6.000 de euro pe o prestație la o nuntă sau vreo petrecere privată, ei bine, în acest moment, situația s-a schimbat radical! Diva solicită nu mai puțin de 19.000 de euro pentru un show live, este adevărat alături și de un band, nici măcar un cent mai puțin! În aceste condiții, cine o dorește ca invitată specială, trebuie să bage mâna mai adânc în buzunar”, a declarat un apropiat.