Radio Simplu

Cătălin Măruță riscă să fie dat afară la Pro TV. Teo Trandafir posibila înlocuitoare

Cătălin Măruță se confruntă cu probleme mari la Pro TV. Emisiunea sa „La Măruță” este pe lista neagră a emisiunilor care nu mai reușesc să producă audiență pentru Pro TV. Acesta concurează direct cu emisiunea lui Teo Trandafir, care prezintă „Teo show”, care de ceva vreme îl bate în audiențe pe realizatorul Pro TV.

Conform unor surse Huff.ro Teo Trandafir se poate întorace la Pro TV, vedeta ar fi preferată să preia tronsonul orar prezentat de Măruță în prezent.

Teo show – Istorie la Pro TV
Până în anul 2006, emisiunea Teo show a fost difuzată din anul 2001 la Pro TV. Practic formatul a fost special realizat după modelul lui Teo Trandafir, care ar fi favorita în cărțile Pro TV, pentru a spulbera concurența.

Kanal D înregistrează constant audiențe bune în lupta cu Măruță și deși acesta se laudă pe post aproape în fiecare zi, ca Teo este pe locul 2, audiențele arată altfel pe publicul comercial, cel care contează pentru o televiziune.

Cătălin Măruță, în pericol să fie scos de pe post
În cei peste 12 ani de când moderează această emisiune, soțul Andrei a reușit să se mențină în preferințele publicului, chiar dacă au mai existat momente când rezultatele erau mai puțin bune. Cătălin Măruță a știut de fiecare dată ce schimbări să aducă formatului său pentru a se clasa pe podium.

Iată că acum, însă, lucrurile par ceva mai complicate, pentru că cifrele scad de la ediție la ediție, iar răgazul de care a beneficiat îndrăgitul prezentator pentru a remedia situația este pe sfârșite. Faptul că emisiunea a fost detronată în audiențe de cea a lui Teo Trandafir nu le-a picat deloc bine șefilor Pro Tv, care au decis că e momentul să recurgă la o schimbare radicală.

Familia Măruță pe făraș la Pro TV – Andra posibil să fie înlocuită la Românii au talent
„Să ştii că Andra munceşte mereu, a lansat piesa cu What’s Up, ‘Ţine-te bine’, are turneul ‘Tradiţional’, a fost la Mioveni, urmează concert pe 16 noiembrie la Craiova, cel de pe 1 decembrie, urmează alte spectacole, începe în octombrie preselecţiile şi filmările pentru ‘Românii au talent’, sunt multe de făcut”, a declarat soțul artistei, punând astfel capăt speculațiilor.