Radio Simplu

Cătălin Bordea s-a dat singur de gol! Așa arăta acum douăzeci de ani Citeşte întreaga ştire: Cătălin Bordea s-a dat singur de gol! Așa arăta acum douăzeci de ani

Cătălin Bordea a ajuns cunoscut prin spectacolele lui de stand-up, dar între timp a devenit faimos și pe micile ecrane.

Toată lumea care a auzit de el știe imaginea cu care s-a consacrat: cea de bad boy, cu mușchi, tatuaje și chelie. Însă în urmă cu 20 de ani, arăta cum nu se poate mai diferit. El a postat în ultimele zile două poze cu el din urmă cu aproape două decenii. Cea mai mare surpriză pentru fanii lui a fost că pe atunci avea o podoabă capilară de invidiat.

Într-una din poze, realizată în 2002, apare singur, purtând un tricou alb mulat și jeanși albaștri. La descriere, el a scris: „2002. Aveam trei țigări Winchester, o sticlă de American Cola și locul meu pe centură. Viața era frumoasă”. În cealaltă poză, realizată în 2003, apare alături de mai mulți prieteni. În desciere a menționat: „Deko.2003. Poza nu e decolorata ci așa ne erau hainele”.

Postările comediantului au fost apreciate de zeci de mii de fani, care au fost încântați de curajul comediantului de a-și arăta look-ul de acum două decenii în fața întregii lumi.