Radio Simplu

CASTIGATOR iUMOR 2019: Anunţ-şoc făcut de un concurent în direct

Un concurent care a ajuns în semifinala iUmor a șocat jurații când a spus că programul nu-i permite să ajungă în finala iUmor.

UPDATE: Din cei opt concurenți care au urcat pe scenă, jurații l-au ales pe Patrick Cottet Moine. Francezul câștiga semifinala și se alătură celor 11 finaliști în lupta pentru marele premiu în valoare de 20.000 euro.
ADVERTISING

CASTIGATOR iUMOR 2019: Andrei Voicu, specialist în hipnoză, a spus, în semifinala iUmor: „Atenție, eu nu sunt astăzi aici pentru a merge în finală. Mulțumesc frumos, mulțumesc pentru că ați ajutat să promovăm hipnoza în România. Nu-mi doresc să merg în finala pentru că programul meu este de la 08:30 la 19:00, asta ar însemna să vin și mâine și poimâine în finală, ceea ce nu-mi doresc.”

„D-le Voicu, mă bucur că ați revenit, pe mine, personal, nu prea mă interesează programul dvs. de mâine și de poimâine, eu vă dau un vot afirmativ, dacă se întâmplă să aveți ghinionul să aveți trei voturi, veți fi alături de noi, asta e partea proastă la iUmor” i-a zis Cheloo.

Mihai Bendeac i-a reproșat că dacă n-ar fi fost el, ar fi fost următorul clasat care poate și-ar fi dorit să meargă în finală.

El n-a trecut mai departe, cu două voturi împotrivă de la Delia și Bendeac. Voicu a spus că are oameni din străinătate care au venit, s-au cazat la hotel și, astfel, nu poate onora marea finală.

Paul Mirea și glumele lui scurte revin în semifinala iUmor: „2019 a fost anul moaștelor. Toate babele și-au dat check-in în Biserică”
Opt concurenți urcă pe scena iUmor pentru a câștiga un loc în marea finală iUmor. În premieră, sezonul 7 a adus șansa unui ultim loc printre cei mai buni, prin intermediul semifinalei. În ea a ajuns și Paul Mirea.

Concurentul revine cu ceea ce l-a consacrat pe scena iUmor și anume glumele lui scurte. Începe în forță cu câteva pentru jurați. Pe Delia o ia prima în vizor, căci se declară a fi un mare fan al ei. Pe Bendeac îl bagă în „patul iubitei”, iar Cheloo nu înțelege gluma despre el.

Și asta nu a fost tot! s-a continuat în stil mare și s-a râs pe săturate. Decizia, însă, e a juraților!

Loading...