Radio Simplu

Carmen de la Sălciua s-a pozat alături de iubitul ei, dar toată lumea a observat un detaliu incredibil. Fanii le-au atras imediat atenția

GALERIE FOTO (2)

Carmen de la Sălciua s-a fotografiat alături de iubitul ei, dar un detaliu interesant a atras atenția, iar fanii au ținut imediat să-i atragă atenția. Este pentru prima dată când artistei i se spune așa ceva.
Carmen de la Sălciua și Cosmin Isăilă i-au impresionat pe fani
Carmen de la Sălciua și iubitul ei s-au fotografiat în timp ce stăteau la o masă și se relaxau. Toți prietenii virtuali care au văzut imaginea și-au dat seama de un lucru pe care aceștia îl au în comun: culoarea ochilor. Fanii nu s-au putut abține și le-au atras celor doi atenția, spunându-le că au ochi foarte frumoși a căror culoare, culmea, seamănă.

”Aveți ochii la fel. Voi chiar semănați, aveși aceeași ochi, Doi frumoși, ce bine sămănați la ochi”, sunt câteva dintre mesajele primite din Carmen de la Sălciua și de Cosmin Isăilă din partea fanilor.

Carmen de la Sălciua se iubește cu Cosmin Isăilă
După ce s-a despărțit oficial de Culiță Sterp, bărbatul căruia i-a devenit soție și pe care l-a iubit enorm, Carmen de la Sălciua a decis să înceapă o nouă poveste de dragoste alături de colegul ei. Cei doi sunt deja de ceva timp împreună și se pare că se înțeleg cum nu se poate mai bine. Cosmin Isăilă a venit în viața artistei chiar atunci când avea mai multă nevoie, după perioada dificilă cauzată de divorțul de Culiță Sterp.

Artista și-a găsit liniștea alături de Cosmin
„Mi-am refăcut viaţa, este vorba de Cosmin. Mi-am asumat relaţia. Cosmin a vindecat nişte răni, în primul rând. Este un om bun, foarte bun. Îmi este alături, vine cu mine la evenimente, când nu vine, vorbim la telefon… E linişte. Apreciez că, atunci când avem mici ciondăneli, el lasă foarte repede. Îi trece supărarea imediat. Eu vin obosită, mai sunt şi irascibilă, el înţelege. Asta contează. În momentul în care ne uităm unul la altul, ne bufneşte râsul. Cearta e serioasă până ne privim în ochi”, a declarat Carmen de la Sălciua.