Radio Simplu

Care este secretul lui Nikola Tesla atât de bine ascuns din spatele cifrelor 3,6 și 9

Nikola Tesla, macedoromânul născut în Croația, a făcut nenumărate experimente misterioase, dar a fost un întreg mister pe cont propriu. Aproape toate gândurile și ideile geniilor au o anumită obsesie. Nikola Tesla a avut una destul de mare!

Se plimba de trei ori în jurul unui bloc în mod repetat, înainte de a intra într-o clădire, își curăța plăcile cu 18 șervețele, locuia în camerele hotelului doar cu un număr divizibil cu 3.

El ar face calcule cu privire la lucrurile din mediul său imediat, pentru a se asigura că rezultatul este divizibil la 3 și își va baza alegerile asupra acestor rezultate. El ar face totul în seturi de 3. Unii spun că a avut OCD, alții spun că era foarte superstițios. Oricum, adevărul este mult mai profund…

„Dacă ați știi măreția lui trei, șase și nouă, ați avea cheia universului” – Nikola Tesla

Obsesia lui nu era pur și simplu cu numere, ci mai ales cu aceste numere: 3, 6, 9! El a avut un caz extrem de OCD și a fost superstițios, cu toate acestea, el a ales aceste numere cu un motiv. Tesla a susținut că aceste numere erau extrem de importante. Nimeni nu l-a ascultat. El chiar a calculat puncte nodale în jurul planetei legate de numerele 3, 6 și 9! Dar de ce aceste numere?

Ce a încercat Nikola Tesla să facă pentru a înțelege lumea?

În primul rând, trebuie să înțelegem că noi nu am creat matematica, ci am descoperit-o. Este limbajul și legea universală. Indiferent unde vă aflați în Univers, 1 + 2 va fi întotdeauna egal cu 3. Totul din Univers respectă această lege.

Există tipare care apar în mod natural în Univers, modele pe care le-am descoperit în viață, galaxii, formațiuni stelare, evoluție și aproape toate sistemele naturale.

Unele dintre aceste modele se supunRaportului de Aur (raportul de aur este raportul dintre două numere consecutive ale șirului Fibonacci – 0,1,1,2,3,5,8,13,21,33,etc. , ex: rap.de aur 8/5=1,6; toate templele antice, precum și marile catedrale ale lumii au respectat acest raport în construcția lor, n.b.) și Geometriei Sacre.

Un sistem cu adevărat important pe care natura pare să-l asculte este „Puterile sistemului binar 2” în care modelul pornește de la unu și continuă prin dublarea numerelor. Celulele și embrionii se dezvoltă după acest model sacru: 1, 2, 4, 8, 16, 32, 64, 128, 256 …

Un alt aspect care trebuie menționat aici, observat de biologi, este că de la multiplicarea 4, celulele se așează după un alt tipar universal și anume în tetraedru (piramidă), unul dintre cele 5 poliedre platonice, care stau la baza construcției întregii creații.

Poliedre Platonice

Unii numesc aceste tipare Planul lui Dumnezeu. Matematica, prin această analogie, ar fi baza acestui Plan al lui Dumnezeu (lăsând deoparte religia!). În matematica vortexului (știința anatomiei torusului) există un model care se repetă: 1, 2, 4, 8, 7 și 5 și așa mai departe 1, 2, 4, 8, 7, 5, 4, 8, 7, 5, 1, 2, 4 …

După cum puteți vedea, 3, 6 și 9 nu sunt în acest model. Cercetătorul Marko Rodin consideră că aceste numere reprezintă un vector de la a treia la a patra dimensiune pe care el îl numește „câmp flux„. Acest câmp ar trebui să fie o energie dimensională mai mare care influențează circuitul energetic al celorlalte șase puncte.

Randy Powell, student al lui Marko Rodin, spune că aceasta este cheia secretă a energiei libere, lucru pe care cu toții îl cunoaștem de la Tesla.

Să explicăm

Să începem de la 1, dublu este 2; dublul lui 2 este 4; dublul lui 4 este 8; 8 dublat este 16 ceea ce înseamnă 1 + 6 care este egal cu 7; 16 dublat este de 32 rezultând în 3 + 2 care este egal cu 5 (puteți face 7 dublat dacă doriți să obțineți 14 rezultând tot 5); 32 dublat este 64 (5 dublu este 10) rezultând în total 1; Dacă vom continua, vom urmări același model: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 …

Dacă începem de la 1 în sens invers, vom obține același model doar în sens invers: jumătate din unu este 0.5 (0 + 5) egal 5. Jumătate din 5 este 2.5 (2 + 5) egal cu 7 și așa mai departe. După cum puteți vedea, nu există nici o mențiune de 3, 6 și 9! Este ca și cum ar fi dincolo de acest model, liber de el.

Cu toate acestea, există ceva ciudat odată ce începeți să dublați. Dublul lui 3 este 6; 6 dublat este 12, ceea ce ar duce la 3; în acest model nu există nici o mențiune de 9! Este ca și cum 9 este dincolo, complet liber de ambele modele. Dar dacă începeți să dublați 9, aceasta va duce întotdeauna la 9: 18, 36, 72, 144, 288, 576 …

Acesta este denumit Simbolul Iluminării

Dacă mergem la Marea Piramida din Giza, nu numai că există cele trei piramide mai mari din Giza, una lângă cealaltă, care reflectă pozițiile stelelor din Centura Orion, dar vedem și un grup de trei piramide mai mici imediat în fața celor trei piramide mai mari.

Există o mulțime de dovezi potrivit cărora natura folosește simetria lui 3 și 6 , inclusiv forma hexagonală a fagurelui comun. Aceste forme sunt în natură, iar anticii au simulat aceste forme în construirea arhitecturii lor sacre.

Este posibil să existe ceva special în legătură cu numărul trei misterios? Este posibil ca Tesla să fi descoperit acest secret profund și să folosească această cunoaștere pentru a împinge granițele științei și tehnologiei?

Măreția lui 9

Să presupunem că există doi poli opuși, să-i numim lumină și întuneric dacă doriți.

Ele sunt ca polii nord și sud ai unui magnet. O parte este 1, 2 și 4; cealaltă parte este 8, 7 și 5; La fel ca și electricitatea, totul în Univers este un curent între aceste două laturi polare, ca un pendul leagăn: 1, 2, 4, 8, 7, 5, 1, 2 … (și dacă vă imaginați mișcarea este ceva de genul simbolului pentru infinit).

Dar chiar și aceste două părți, 3 și 6, sunt guvernate de 9 care arată ceva spectaculos. Privind atent la modelul 3 și 6, realizați că 3 și 6 este egal cu 9, 6 și 3 este egal cu 9, toate numerele sunt egale cu 9, ambele moduri exclud și includ 3 și 6! Deci, 9 înseamnă unitatea celor două părți. 9 este Universul însuși!

Vibrația, energia și frecvența: 3, 6 și 9!

„Dacă doriți să găsiți secretele universului, gândiți-vă în termeni de energie, frecvență și vibrație„. – Nikola Tesla

Există un adevăr profund filosofic în acest sens! Imaginați-vă ce putem realiza dacă aplicăm această cunoaștere sacră în știința de zi cu zi …