Radio Simplu

Când o femeie încetează să mai iubească, ea îți spune aceste 5 fraze

Femeile par a fi un adevărat mister pentru toată lumea. Prin urmare, este greu în special pentru bărbați să înțeleagă când vin vremuri dificile într-o relație cu o femeie.

Bărbații de multe ori nu văd semnele că o femeie începe să-și piardă interesul. Și femeile, din cauza temperamentului lor, pur și simplu nu le spun partenerilor lor despre probleme.

Prin urmare, despărțirea se întâmplă atât de neașteptat pentru un bărbat. Pot exista o mare varietate de motive pentru despărțire. Uneori nu au nimic de-a face cu bărbatul direct.

Și iată semnele că femeia pur și simplu a încetat să te iubească:

„Mă doare capul. Hai să discutăm mai târziu.”
Această frază este o scuză clasică pentru o femeie care și-a pierdut interesul pentru un bărbat. Dacă ar fi îndrăgostită, atunci nici o oboseală la locul de muncă și dureri de cap n-ar împiedica-o să se bucure singură de timpul alături de iubitul ei.

Prin urmare, scuze de acest gen sunt adesea rostite de femei care nu mai au dragoste pentru partenerul lor. Și bărbații de multe ori nu observă că partenera lor pur și simplu evită contactul cu ei.

„Nu vei reuși”
O femeie își susține bărbatul în toate eforturile numai dacă îl iubește. Când un partener începe în mod constant să-i spună iubitului că nu va reuși, ea renunță de fapt la el.

Dacă auzi în mod constant cuvinte de batjocură, atunci ar trebui să știi – ea doar a încetat să te iubească.

Când o femeie este îndrăgostită, îl susține pe bărbat chiar și în cele mai riscante situații. Ea nu-i spune niciodată despre eșecuri și stă întotdeauna în spatele lui cu un munte.

Când partenera începe să-l lipsească pe bărbat de încrederea în sine, ea mărturisește de fapt lipsa iubirii.

„Sunt ocupată azi”
O femeie îndrăgostită nu va refuza niciodată o întâlnire cu iubitul ei bărbat. Va fi de acord să se întâlnească, chiar dacă, de dragul acestui fapt, trebuie să-și anuleze propriile planuri.

Acest lucru se datorează emoțiilor puternice, care stimulează dorința ei de a vedea compania adorată.

Cu femeile care își pierd interesul pentru un bărbat, totul este exact opusul. Vor refuza să se întâlnească chiar dacă nu au planuri.

„Vom vorbi altă dată”
Refuzul constant de a discuta probleme este un semn direct al lipsei de dragoste. Chiar dacă un bărbat vrea să afle de la sufletul său pereche motivele detașării ei, ea pur și simplu nu va vorbi despre acest subiect.

Femeile se tem adesea să-i spună iubitului că dragostea pentru el a trecut. Cu toate acestea, o femeie nu se va minți niciodată în asemenea situații.

De îndată ce va simți un indiciu de lipsă de sentimente, va înțelege imediat motivul respingerii sale de la un bărbat.

„Să ne despărțim o vreme”
Este timpul să înțelegem că despărțirile nu sunt niciodată temporare. Dacă o femeie a decis să ia o pauză pentru a se înțelege pe ea însăși, atunci nu se va mai întoarce la tine.

Dimpotrivă: din momentul separării „temporare”, ea va evita comunicarea cu fostul ei iubit. Și cu siguranță putem spune că o femeie iubitoare nu va oferi niciodată unui bărbat să ia o pauză.

Prin urmare, în cazul în care partenera ta începe să ridice subiectul despărțirii, poți fi sigur că sentimentele ei pentru tine au dispărut fără urmă.