Radio Simplu

Cand esti nascut, in zi para sau impara? Ce spune acest lucru despre tine

Cu totii avem o zi de nastere. Este o zi unica pe care o sarbatorim anual, fie ca suntem inconjurati de prieteni sau de familie, fie ca primim daruri sau nu. Cu toate acestea, numarul par sau impar al zilei tale de nastere iti ofera cateva caracteristici numerologice.

Zilele cu numar impar dintr-o luna sunt: 1, 3, 5, 7, 9, 11, 13, 15, 17, 19, 21, 23, 25, 27, 29 si 31. Astfel, numerologii spun ca daca esti nascut intr-una din zilele acestea, poti atinge multe pozitii diferite in viata. Esti preocupat mai mult de propriile interese, decat de oamenii din jurul tau. Persoanele nascute in zile impare sunt calme, dar egoiste.

Aceste persoane gandesc de doua ori inainte de a lua o decizie importanta. Daca ai venit pe lume intr-o zi cu numar impar, esti mereu preocupat sa atingi succesul. Nu esti niciodata multumit cu putin si ai asteptari ca ceilalti sa faca la fel.

Citeste si articolul Arafat a facut anuntul! Este lovitura pentru mii de romani: Si-au asumat…
Zilele cu numar par dintr-o luna sunt: 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, 18, 20, 22, 24, 26, 28, 30. Pe de alta parte, numerologii spun ca daca esti nascut intr-una din aceste zile, esti genul de persoana careia ii place sa socializeze cu toata lumea, esti foarte comunicativ, iti este usor sa iti faci prieteni.

Esti intotdeauna gata sa iti asumi responsabilitatile altora si sa preiei asupra ta sarcini care nu ti-au fost trasate, asta numai pentru a-i ajuta pe cei de langa tine. Iti place sa lucrezi in echipa. Intotdeauna ai in vedere si interesele altora.

Aceste persoane sunt foarte norocoase in dragoste si au calitati de lider si se fac placute de oricine.