Radio Simplu

Cabral si Bobonete si-au facut de cap in public

Pe scena, Delia a facut show vineri seara, la spectacolul de la Sala Palatului. In public, Cabral si Bobonete au fost cei care au intretinut atmosfera.

Momentul serii a fost atunci cand pe scena a urcat Nick si formatia N&D s-a reunit pentru o seara. «Vino la mine» a fost melodia care i-a innebunit pe acestia.

Cabral si Bobonete au inceput sa cante fara sa le pese de ochii iscoditori din jurul lor.

Cabral Ibracka,nascut pe 4 octombrie 1977,zodia balanta,nascut in Bucuresti.A urmat Liceul Teoretic Decebal şi Facultatea de Sport din cadrul Universitatii Ecologice, Master în Sport la Universitatea Ecologică. Cabral e un foarte bun sportiv.

De la 6 ani practică kickbox şi thaibox. Are multe titluri de campion şi vicecampion naţional la kickbox şi thaibox, până la 23 de ani, concurând cu succes atât semi-contact cât şi full-contact.

Se antrenează în paralel cu sora lui, Artemis, care la rândul ei strânge în palmares o panoplie impresionantă de titluri de campioană şi vicecampioană la kickbox.

In 1994, la varsta de 17 ani devine vicecampion european (Cupa Europei) la kick-boxing . In 1997 începe să predea Tae-Bo, fiind primul promotor al acestui sport în Romania.

A devenit licenţiat în sport tocmai pentru a putea preda într-un viitor apropiat, dorinţa lui fiind de a avea cea mai tare echipă de kickboxeri juniori.

În 1998, îşi incepe cariera artistică, la Antena 1, cu emisiunea „Roata de rezervă”. În anul 1996 joacă în filmul „Je ne marcherais jamais seul”, film prezentat în anul 1997 la Cannes.

Din anul 1999 până în anul 2000, prezintă mai multe emisiuni în cadrul televiziunii Prima Tv.

Câteva dintre titluri ar fi : Impact, Banc Show, Vara fara Limite, etc.

În anul 2000, vine la Acasă TV, unde prezinta Un Bărbat Adevărat, şi Poveştiri Adevărate. În anul 2004 joaca în filmul Catacomb alături de celebra PINK !

În 2006, interpretează propriul rol în telenovela românească „Păcatele Evei”, şi apoi in toamna aceluiaşi an începe filmările pentru telenovela românească „Iubire Ca În filme”, unde îl interpretează pe Bobby ‘Parai’ Ugamba.

Printre actorii şi actriţele lui preferate se numară : Samuel L. Jackson, Denzel Washington, Pavel Bartoş, Carmen Tănase, etc.