Radio Simplu

Cabral a fost atacat de hoți în vacanță. Prezentatorul Pro TV a reacționat dur când i-a prins

GALERIE FOTO (2)

Cabral a fost pus față în față cu o experiență neplăcută. Cunoscutul prezentator de televiziune a fost atacat de hoți. Acesta nu s-a lăsat pradă emoțiilor, așa că a acționat imediat cum i-a văzut pe cei care i-au încălcat proprietatea. Ce a făcut vedeta?

Cabral, atacat de hoți. Cum a reacționat prezentatorul?
Iubitul prezentator al emisiunii „Ce spun românii” a împărtăși cu fanii săi, e o rețea de socializare, un episod destul de neplăcut. Cabral le-a povestit prietenilor din spațiul virtual cum câțiva hoți au reușit să le spargă încuietoarea de la camper. Acesta nu s-a lăsat mai prejos și a reușit să reacționeze rapid, așa că le-a „articulat” hoților câte una.

„Bătaie. Mdap, au reușit să ne spargă încuietoarea de la camper. „Norocul” a fost alarma mașinii, care m-a băgat în priză prin telefon și faptul că aveam 3 (trei) încuietori pe ușa aia. N-au apucat să fure nimic, iar unul dintre ei a încasat de la suprasemnatu’ un șpiț în cur cum rar s-a văzut. Cred că m-a înjurat in bulgară… sau rusă. Probabil ma pomenește și acum, că din șpițul ăla s-a desprins de sol… :))”
Cabral Ibacka

„Păcat că aveți parte de evenimente de genu în vacanță!”
Cabral și Andreea Ibacka au plecat în vacanță în Franța. Din păcate, nici bine n-au ajuns că au și avut parte de ceva peripeții. Se pare că povestea prezentatorului i-a cam speriat pe fanii cuplului. Majoritatea i-au oferit sfaturi despre alte locuri mult mai sigure pentru campare. „

Păcat că se mai întâmplă și lucruri din astea! Să aveți vacanță frumoasă în continuare fără peripeții din acestea!”, „Neplacuta, urata intamplare!! 🙁 Aveti grija, dragilor!! <3 „, „A scăpat ieftin! Păcat că aveți parte de evenimente de genu în vacanță!”, au fost doar câteva din comentariile fanilor lui Cabral.