Radio Simplu

„Burta mea atinge podeaua!” Avea 300 de kilograme, e celebră, iar acum a slăbit enorm! Acum arată perfect și e fericită! Cazul care a uimit oameni din toată lumea

GALERIE FOTO (2)

Americanca Tamy Lyn Murrell, în vârstă de 45 de ani, a ajuns pe nesimțite la 268 de kilograme, iar viața ei s-a transformat într-un iad. În copilărie ea avea o constituție normală, dar stingerea din viață a tatălui său pe care l-a văzut dându-și ultima suflare a afectat-o pentru tot restul vieții.

Moartea subită a tatălui ei a declanșat o reacție în lanț. Mama ei a intrat într-o depresie adâncă din care nu a mai reușit să iasă. ”Deja nu se mai ridica din pat. A fost ca și cum am pierdut-o și pe mama”, povestește Tamy.

”Mâncarea a devenit prietena mea. Era părintele meu, prietenul meu, iubitul meu. Puteam să mănânc ce doream, când doream, mâncarea a devenit prietena mea. Era părintele meu, prietenul meu, iubitul meu. Mâncam junk food tot timpul și mâncam până în punctul în care mi se făcea rău”, povestește femeia.


La 14 ani avea deja 64 de kilograme și era batjocorită de colegi, doi ani mai târziu abadona școala și se angaja ca femeie de serviciu. La 18 ani l-a întâlnit pe James, coleg de muncă, și el angajat să facă curățenie. S-au îndrăgostit imediat, mai ales că ”James era prima persoană care i-a dat atenție” lui Tamy. ”Îmi plăceau fetele mai plinuțe, așa că asta m-a atras la Tamy”, explică, peste ani, James.

Femeia a apelat la o emisiune, unde va beneficia de ajutorul mai multor specialiști. Însă doar de ea depinde să găsească puterea de a se lupta cu monstrul din interiorul său. Cu ajutorul specialiștilor Tamy a slăbit 111 kilograme, iar acum are o viață mai sănătoasă și mai fericită.