Radio Simplu

Bunicuța s-a dus la supermarket să facă câteva cumpărături. Însă cum își uitase ochelarii acasă, nu și-a dat seama ce greșeală uriașă a făcut. A intrat în pământ de rușine. Acum toată lumea râde de gafa ei

Bunicuța se dusese în supermarket să facă câteva cumpărături, doar că își uitase ochelarii acasă. Nu și-a dat seama ce gafă uriașă a făcut decât în momentul în care a ajuns acasă.

A intrat în pământ de rușine, iar acum toată lumea râde de ea.

Rosemarie Riley, 76 de ani, s-a dus la magazin să cumpere câteva lucruri: ceai, pâine și mâncare pentru câine. Însă cum și-a făcut achizițiile fără ochelari, nu și-a dat seama ce greșeală a făcut.

Bunicuța din Lancashire a cumpărat în loc de ceai, o cutie mare de prezervative, în valoare de 17 lire. Femeia a realizat gafa doar când a ajuns acasă și a fost întrebată de soțul ei, John, 78 de ani, de ce a dat atât de mult pentru cumpărături.

Femeia și-a rugat nepoata, Gemma Riley, 29 de ani, să le ducă înapoi pentru ea, însă tânăra nu s-a putut opri din râs. În plus, a postat și o fotografie cu gafa bunicii, care în scurt timp a devenit virală.

„Nu mă pot opri din râs și i-am făcut și pe alții să râdă cu lacrimi. Bunicul a întrebat-o: „De ce dracu ai luat prezervative, prostuțo?” Nu era prea fericit că i-a cheștuit atât de mulți bani de pe card”, a povestit Gemma Riley.