Radio Simplu

Un bărbat a fost oprit de poliție și legitimat. Când a scos buletinul, polițiștii au rămas mască! Cine era, de fapt, individul

GALERIE FOTO (2)

Un bucureștean, surprins de către polițiști pe stradă, a fost legitimat și a prezentat un „act de identitate” cu adevărat dubios, acesta fiind intitulat „Entitatea Suverană Individuală Exempt”.

Presupusul act de identitate avea dimensiunea unui permis de conducerea și conținea date cu adevărat dubioase și controversate. De exemplu, la data nașterii era trecut mai 2019 iar la termenul de expirare al „actutlui” era trecut anul 3119.

Un bucureștean s-a legitimat cu un act de identitate intitulat „Entitatea Suverană Individuală Exempt”. Ce a urmat

Se pare că bărbatul a refuzat să ofere nformații reale cu privire la identitate sa, astfel încât jandarmii au cerut sprijinul unui echipaj de ambulanță, care l-au dus pe bărbat la Spitalul de Psihiatrie Obregia, pentru un consult de specialitate, relatează Digi24.

„Marți, 21 aprilie, în jurul orelor 18:30, pe raza Sectorului 4, jandarmii din cadrul Direcției Generale de Jandarmi a Municipiului București, au depistat un bărbat care a încercat să se legitimeze cu un document intitulat «ENTITATEA SUVERANĂ INDIVIDUALĂ EXEMPT».

Documentul nu este, conform legislației în vigoare, prevăzut ca act de identitate valabil pentru legitimare.

Persoana în cauză a refuzat în mod repetat să dea detalii pentru stabilirea identității, menționând faptul că este suveran și că nu recunoaște instituțiile statului, fiind condus la sediul secției de poliție competentă teritorial, pentru continuarea verificărilor.

Din cauza comportamentului deviant pe care-l manifesta, a fost solicitat un echipaj de ambulanță care l-a transportat pe bărbat la Spitalul Clinic de Psihiatrie «Prof. Dr. Al. Obregia», pentru un consult de specialitate.

Cu toții am observat că, în această perioadă, vedem jandarmi în spațiul public, verificând respectarea ordonanțelor militare în vigoare.

Pe această cale, facem apel la cetățeni să coopereze cu forțele de ordine, să răspundă prompt solicitărilor acestora și să înțeleagă că suntem în stradă pentru siguranța tuturor”, au transmis reprezentanții Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti.