Radio Simplu

Bula se duce la banca

Bula se duce la banca.
– As dori un imprumut domnule!
– De cat aveti nevoie?
– Un euro..
– Cum?
– Cat?…un euro!
– Dar puteti scoate din contul dvs un euro domnule!
– Daca nu vreti sa-mi imprumutati un euro ma duc cu contul la alta banca de urgenta!
– Bine, zice bancherul! Pe cat timp doriti imprumutul?
– Pe o luna!
– Bine, va iese un comision de 0,50 euro!
– Bine atunci, dar as vrea sa va las garantie mercedesul!
– Vai domnule, pentru atat?, nu se poate una ca asta!
– Daca nu acceptati garantia ma mut la alta banca!
– Bine ok, lasati mercedesul in garajul bancii si aduceti cheile aici la mine in seif.
– Ok, va multzumesc, ne vedem luna viitoare, zice Bula!
Ajunge Bula multumit acasa si zice catre Bubulina:
– Auzi fa? Acu putem pleca linistiti in concediu, am facut rost de garaj cu 1,5 euro pe o luna

*****
Citește și…
După o noapte în oraș cu prietena cea mai bună, soția lui a ajuns acasă fără lenjeria intimă pe care o avea când plecase. Soțul ei l-a sunat pe soțul prietenei ei care i-a spus ceva ce l-a lăsat fără aer: ,,Asta nu-i nimic, a mea a venit cu un bilet între…”

După o noapte în oraș e uneori greu să îți amintești exact ce s-a întâmplat, amintirile sunt cam încețoșate, și încercările de a pune lucrurile cap la cap devin greoaie, aceasta este o poveste care arată cât de grave pot deveni situațiile.

Două femei ieșiseră la o noapte în oraș, amândouă erau căsătorite, ambele erau fidele și soții exemplare. Dar în această nopate băuseră cam mult și drumul pe jos până acasă era cam pe trei cărări, tocmai de aceea nici deciziile lor nu erau foarte lucide.

Pe drum ele își dau seama că au nevoie să urineze, dar că nu au unde, așa că decid să se strecoare într-un cimitir din apropiere. Prima femeie înțelege la scurt timp că nu are cu ce să se șteargă, așa că își folosește lenjeria, pe care apoi o aruncă.

Prietena ei, însă, purta în acea noapte o lenjerie foarte scumpă și nu voia să recurgă la astfel de metode… În schimb, găsește lângă un mormânt o panglică, și o folosește după ce își face nevoile. După ce au teminat, merg amândouă pe la casele lor, amețite, dar fericite.

În ziua următoare, soțul primei femei îl sună pe soțul celei de-a doua femei, furios: ,,Nu o să-ți vină să crezi asta! Soția mea a venit acasă fără chiloți pe ea!”

Celălalt bărbat răspunde: ,,Asta nu e nimic, soția mea a venit acasă cu un bilet în fund, pe bilet scria: Regrete Eterne. De la noi toți, brigada de pompieri. Nu te vom uita niciodată”.