Radio Simplu

Bucurie mare în familia lui Cătălin Crișan. Fiica lui, Daria, a intrat la Facultatea de Medicină

Bucurie mare în familia lui Cătălin Crișan. Fiica lui, Daria, a intrat la facultatea de medicină. Daria a anunțat pe contul ei e Facebook că a fost admisă la Facultatea de Medicină și Farmacie Carol Davila. La 19 ani, tânăra este pasionată de teatru și modeling, dar a ales să meargă pe urmele mamei ei și va deveni medic.

Celebrul artist are de ce să fie mândru. Fiica lui nu doar că este incredibil de frumoasă, dar este și foarte talentată și deșteaptă. Deși este pasionată de muzică și teatru și este fotomodel, ea și-a făcut timp și să învețe și a intrat la una dintre cele mai grele facultăți, cea de medicină.

Tânăra și-a actualizat statusul pe Facebook și a anunțat că urmează să se pregătească pentru cariera de medic, iar cei care o urmăresc pe rețeaua de socializare au felicitat-o și i-au urat succes. Postarea Dariei a strâns, în scurt timp, sute de aprecieri.

Deși are toate atuurile pentru o carieră de succes în muzică sau televiziunea, și la doar 19 ani, face parte deja din în colectivul artistic al Teatrului ‘C. Tănase’, fiind distribuită în spectacole de revistă unde este actriță și solistă, tânăra a ales meseria de doctor, preferând să meargă pe urmele mamei ei, Lucia, ci nu ale tatălui ei, celebrul Cătălin Crișan.

Daria Crișan își va lansa în curând o melodie
Anul trecut, Daria a câștigat Premiul I în cadrul concursului de dans ‘Sincaifest’, desfășurat la Colegiul național ‘Gheorghe Șincai’ din București, unde a învățat, iar recent a mai bifat o reușită. Daria a reușit să obțină marele premiul al concursului de radio Virgin Talent Hunt. După mii de înscrieri și o competiție strânsă, Colegiul Național ,’Gheorghe Șincai’ din București este liceul câștigător. Daria va înregistra o piesă cu un artist de la casa de discuri, care are în portofoliu artiști celebri, precum Inna.

Mai mult, Daria a urcat pe scenă cu tatăl ei, la Sala Palatului, la spectacolul aniversar al artistului, în 2017, ba chiar îl ajută pe Cătălin Crișan, la școala sa ‘Centru educațional Cătălin Crișan’

Daria este fiica artistului din relația cu prima sa soție, medicul Lucia Bubulac- Daria.