Radio Simplu

Brigitte și Florin Pastramă, planuri mari pentru Revelion și noul an. Anunțul făcut despre sarcină

Brigitte și Florin Pastramă sunt uniți de mai multe pasiuni comune, printre care și dragostea pentru vacanțe luxoase. Chiar acum, în prag de sărbători, se pregătesc de o altă escapadă exotică, chiar într-una dintre locațiile lor preferate: Bali. Speră să se relaxeze, dar și să se întoarcă în trei, o mare dorință a celor doi, după ce Brigitte a pierdut deja o sarcină.

Deși se plimbă mai mereu prin Dubai și Turcia, pentru Revelion, Brigitte și Florin Pastramă au ales drept destinație cea mai îndrăgită insulă din Indonezia: Bali. Acolo, Brigitte speră că se putea bucura de relaxare supremă, garantată de plaja însorită și de masajul balinez, foarte celebru și apreciat pentru proprietățile sale.

 

Brigitte și Pastramă speră la un copil
A fost o perioadă agitată pentru Brigitte Pastramă și soțul ei. Cei doi au fost foarte ocupați cu munca, tocmai trecând prin niște afaceri imobiliare care i-au stresat la maxim. Pentru a scăpa de stresul cotidian, fug tocmai în Bali – prima lor vacanță pe acest tărâm însorit.

„Abia aștept să plecăm. De pe 26 decembrie până pe 5 ianuarie vom sta acolo”, spune Brigitte, pentru Click!, fiind clar extrem de entuziasmată. „Pe Sarah o las la bunici, iar Robert e deja mare, va sta cu prietenii lui. Așadar, Revelionul ne va prinde la soare.”

Își dorește relaxare, însă, cel mai mult își dorește să poată deveni din nou mamă. Până acum, soarta nu i-a prea zâmbit, acum câteva luni trecând printr-o pierdere de sarcină.