Radio Simplu

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns în locul în care a început idila lor. Cum s-au filmat cei doi în pat

Brigitte Sfăt și soțul ei, Florin Pastramă, au ajuns ajuns la vila în care a început idila lor pe vremea când filmau pentru show-ul Ferma, de la Pro TV.

Brigitte și Florin Pastramă au ajuns la Vila Klauss, din Văliug, acolo unde s-a filmat show-ul Ferma, de la Pro TV, din care au făcut parte. Tot acolo s-a înfiripat și povestea lor de dragoste care ulterior s-a terminat cu o căsătorie. Ajunși la vilă, cei doi au mers în camera în care au locuit pe durata filmărilor de la Ferma și s-au fotografiat în pat, în ipostaze tandre. „Înapoi la Ferma”, a scris Brigitte Sfăt în mediul online.

„Înapoi la pătuțul nostru❤️❤️❤️❤️❤️❤️”, a adăugat ea. „Aici a început povestea de amor… cu mâna asta”, spune Florin Pastramă într-o înregistrare video pe care au făcut-o la vilă.

Deranjată de comentariul lui Florin Pastramă, Brigitte îi spune: „Încetează cu prostiile. Îți dau una de nu te vezi… Taci, nu mai vorbi prostii. Florine, nu mai vorbi prostii, te rog”.

Pe 27 mai, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc în data de 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.

Inapoi la patutul nostru❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Publicată de Brigitte Pastrama pe Miercuri, 28 august 2019