Radio Simplu

BREAKING Surpriză uriașă! Pe cine a numit Klaus Iohannis procuror general! Cine va conduce DIICOT și DNA

Este surpriză uriașă. Președintele Klaus Iohannis a luat decizia de a numi un nou procuror general. Mai mult, s-a aflat și cine va conduce DNA și DIICOT.

Președintele Klaus Iohannis a făcut mutarea momentului în plin scandal politic. Șeful statului a decis să numească procurorii de rang înalt. Este o surpriză totală pregătită de către șeful statului.

Iohannis a semnat decretele
IOhannis a semnat decretele de numire în funcție pentru noul procuror general, noul procuror șef DNA, dar și noul procuror șef al DIICOT. Sunt exact propunerile făcute de către ministrul Justiției, Cătălin Predoiu.

Președintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat joi, 20 februarie a.c., următoarele decrete:

Decret pentru numirea în funcția de procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție a doamnei Gabriela Scutea, pe o perioadă de 3 ani;
Decret pentru numirea în funcția de procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție a domnului Crin-Nicu Bologa, pe o perioadă de 3 ani;
Decret pentru numirea în funcția de procuror șef al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism a doamnei Elena-Giorgiana Hosu, pe o perioadă de 3 ani.