Radio Simplu

Breaking! Scandalul de proporţii la Caracal. Oamenii au pus foc în faţa casei lui Dincă

Un protest de amploare este organizat sâmbătă în faţa casei monstrului din Caracal, iar oamenii care au venit să ia lumânările de la poarta casei acestuia, întrucât consideră că cele două fete răpite de Gheorghe Dincă, Alexandra și Luiza, nu sunt moarte.â

Familiile fetelor răpite s-au dus sâmbătă la locuinţa celui care le-a răpit, iar protestatarii au pus foc în faţa casei lui Gheorghe Dincă, potrivit imaginilor transmise de România TV.

A fost un adevărat atac, lumânările şi coroanele fiind apoi incendiate, fiindcă, aşa cum spun mamele celor două fete dispărute, Luiza şi Alexandra nu sunt moarte. La faţa locului şi-au făcut apariţia şi pompierii, dar nu a fost nevoie de intervenţia acestora.

Peste 100 de persoane participă la protestul organizat la 10 luni de la dispariţia Luizei Melencu, iar în faţa primăriei din Caracal oamenii au strigat în cor „Demisia!”. Printre protestatari este mama Alexandrei Măceșanu și fiica cea mică, împreună cu Alexandru Cumpănașu, dar și mama și bunicii Luizei Melencu.

Live din Caracal de la protestul pentru LUIZA și ALEXANDRA, alături de Teodora, Monica, bunicul și bunica Luizei, Cătălina și Simona —> #112vreausatraiesc #oRomaniefaraclanuri #oRomaniefaraviolenta #oRomaniePuternicaSiModerna

Publicată de Alexandru Cumpanasu pe Sâmbătă, 15 februarie 2020

Protestatarii au adus cu ei tricolorul românesc, au afişat pancarte cu mesaje precum „Şi copiii voştri pot deveni o marfă” sau „Corupţia statului ucide copii” şi au scandat împotriva autorităţilor. Ei au mers la sediul Poliţiei Caracal, pentru a-şi manifesta nemulţumirea faţă de felul în care au acţionat oamenii legii în cazul dispariţiei celor două tinere, după care au mers la locul în care a fost luată în maşină de către Gheorghe Dincă una dintre tinere, dar şi la locuinţa lui Dincă.