Radio Simplu

Breaking! Noul ministru al Muncii, anunț bombă despre pensii și salarii! Vești bune pentru români

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, a anunțat ce se va întâmpla cu pensiile și salariile românilor. De asemenea aceasta a vorbit și despre creșterea salariului minim pe economie.

Violeta Alexandru a dat asigurări, înainte de a prelua atribuțiile de la minister, că nu va tăia pensiile și salariile românilor. În ceea ce privește creșterea salariului minim pe economie, noul ministru a spus că se va lua o decizie în această privință după consultările cu partenerii sociali, scrie stiripesurse.ro.

„Aș vrea să mă asigur că oamenii primesc cele mai corecte mesaje. De la minister, pensionarii să știe că nu se taie pensiile și salariile.

Voi fi atentă la organizarea ministerului. (…) Va fi si o reducere a structurii ministerului.

Voi deschide o serie de discutii în orizontul apropiat. Cu partenerii sociali voi discuta pentru a găsi o soluție obiectivă privind modul de calcul al salariului minim. Eu apreciez pe cei care dezvoltă afaceri și stau la masă cu aceștia pentru a gasi o solutie. Decizia (privind majorarea salariului minim n.r.) o voi lua după acestă discuție cu partenerii sociali”, a declarat Violeta Alexandru chiar din fața ministerului Muncii.