Radio Simplu

BREAKING NEWS. L-a injunghiat direct in piept. S-a intamplat in aceasta dimineata la ora 5.00, in fata unui club de manele

Este alertă în Timișoara, unde polițiștii îl caută pe Alberto Balint, fiul lui Sile Cămătaru, după ce a înjunghiat în zorii acestei dimineți un tânăr în fața unui club și apoi s-a făcut nevăzut. Victima lui s-a ales cu răni în zona pieptului, însă, din fericire, viața sa nu este în pericol.

Fiul lui Sile Cămătaru a înjunghiat un tânăr în fața unui club
Scenele teribile s-au întamplat în jurul orei 05:00, la un club de manele de pe Calea Aradului din Timișpara, unde au descins politiștii și echipaje SMURD. Un tânăr de 30 de ani a fost înjunghiat de Alberto Balint, în urma unui conflict spontan. În prezent, fiul lui Sile Cămătaru este căuta de politiști.Tânărul rănit de Alberto Balint a mers singur la spital și, după ce a primit îngrijiri medicale, a ajuns la Poliție, unde a depus plângere. Potrivit unor surse, victima a fost dusă la Institutul de Medicină Legală, pentru eliberarea unui certificat medico legal, relatează Mediafax.

Fiul lui Sile Cămătaru ar putea ajunge după gratii. Nu ar fi prima dată când Alberto Balint are probleme cu lege, el fiind în trecut condamnat la 5 ani pentru trafic de droguri. Faimosul său tată se află după gratii la Penitenciarul Mioveni.