Radio Simplu

Breaking news! Klaus Iohannis, anunțul momentului în ziua votului! Președintele României, decizie surpriză!

Preşedintele Klaus Iohannis a ajuns la secţia de vot duminică dimineaţă, la ora 09.00. Şeful statului a fost întâmpinat de premierul Ludovic Orban.

Klaus Iohannis a votat la Liceul Teoretic Jean Monnet din Capitală.

„O zi foarte importantă. Am votat pentru o Românie modernă, europeană, pentru o Românie normală. Vă invit pe toţi să veniţi la vot. Astăzi este o zi importantă. Votăm pentru viitorul României, pentru direcţia în care va merge România mai departe. Astăzi este ziua campionilor cu ştampila „votat” în mână. Dragi români, fiţi toţi campionii astăzi!”, a declarat Klaus Iohannis la ieşirea de la urne.

Secţiile de votare pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale s-au deschis, duminică, la urne fiind aşteptaţi peste 18 milioane de români.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2019, TURUL 2. Viorica Dăncilă: Am votat cu inima pentru români
În ţară, sunt organizate 18.748 de secţii de votare. Potrivit AEP, numărul total al alegătorilor înscrişi în listele electorale permanente este 18.217.411.

Lista secţiilor de votare poate fi consultată pe site-ul www.roaep.ro la secţiunea Management Electoral/Geografie electorală/Registrul secţiilor de votare. Alegătorii pot afla la ce secţie de votare sunt arondaţi accesând www.registrulelectoral.ro.

Loading...