Radio Simplu

BREAKING | Din păcate, informația a fost confirmată. Cei doi soți au fost găsiți morți, în această dimineață

Două persoane, soț și soție, au fost găsite fără suflare – sâmbătă dimineața – în locuința lor din localitatea Jiana, județul Mehedinți. Potrivit Poliției, oamenii au murit intoxicaţi cu fum.

Un vecin a văzut că din casă iese fum dens și a sunat la 112. „A fost primit un apel pe 112 de la un vecini despre faptul că persoanele ar putea fi decedate într-o locuință din localitatea Jiana. Pentru salvarea celor două persoane, s-au deplasat la fața locului un echipaj SMURD și unul SAJ”, a declarat Ramona Nistor, purtător de cuvânt ISU Mehedinți.

Potrivit Poliției, în casă era un fum dens, iar cei doi soți erau morți. „Polițiștii au fost sesizați că, într- o locuință de pe raza comunei Jiana, au fost găsite cadavrele a două persoane de 51 de ani, soț și soție, intoxicate cu fum”, a declarat Nicolae Lohon, purtător de cuvânt al IPJ Mehedinți. Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.

Dragnea, în pericol? A izbucnit incendiul la penitenciarul Rahova

Alertă de ultimă oră! A izbucnit un incendiu la Rahova, acolo unde este închis Liviu Dragnea, fostul lider al PSD. Trei gardieni sunt duși la spital.

Ultimă oră la penitenciarul Rahova. A izbucnit un incendiu în zona spitalului închisorii. Trei gardieni au fost afectaţi de fum şi vor fi transportați la spital.

Potrivit Digi24, etajul trei al închisorii este plin de fum. Încă nu se știe cauza ce a dus la izbucnirea incendiului. Se bănuiește că mai mulți deținuți ar fi dat foc unor saltele.

La Rahova este închis și Liviu Dragnea. Fostul lider al PSD a fost închis după ce magistrații Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu.