Radio Simplu

BOȘII DE LA KANAL D I-AU ELIMINAT EMISIUNEA DIN GRILĂ ȘI… L-AU PUS ÎN LOCUL ANDREEI MANTEA!

Se întâmplă mutări-bombă în lumea televiziunii, iar CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, a obținut detalii exclusive, de ultimă oră. După ce boșii de la Kanal D au decis să-i scoată emisiunea din grilă, Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai apreciați prezentatori TV, a fost pus în locul Andreei Mantea.

”Cash Taxi”, out din grilă?!

Cătălin Cazacu, unul dintre cei mai simpatici prezentatori de la Kanal D, a înlocuit-o pe Andreea Mantea. Mai exact, Cazacu a participat, recent, la filmările emisiunii ”Se Strigă Darul”, emisiune ce era prezentată până acum de Mihai Mitoșeru și Andreea Mantea. Doar că, de această dată, șefii de la Kanal D au decis ca sexoasa brunetă să fie înlocuită de simpaticul sportiv.

Din câte se pare, această mutare-bombă în interiorul Kanal D vine după ce mai multe surse ne-au dat ca sigură informația că emisiunea pe care o prezenta Cătălin Cazacu, ”Cash Taxi”, va fi scoasă din grila de programe.

A filmat pentru o mega-producție de la PRO TV!
Cătălin Cazacu a fost văzut pe platourile de filmare ale celebrului serial ”Vlad”. Conform unor membri ai echipei de producție, sportivul care, de ceva timp, cochetează și cu actoria, ar fi filmat câteva scene pentru unul dintre episoadele serialului de la PRO TV. Din câte se pare, producătorii serialului ”Vlad” ar fi fost fascinați de rolul pe care Cătălin Cazacu l-a avut în producția lui Iura Luncașu, ”Faci sau Taci”, unde acesta i-a dat viață lui ”Briceag”, un interlop acuzat de proxenetism.