Radio Simplu

BOMBĂ! A părăsit PRO TV pentru Antena 1. Cine e vedeta din Las Fierbinți care a mutat tabăra

GALERIE FOTO (2)

Cu ștate vechi în actorie, a lăsat ”Las Fierbinți” de la PRO TV pentru Antena 1. Vedeta va juca în ”Mangalița”.

Antena 1 și-a dorit ca, din această toamnă, să detroneze Pro TV cu serialul ”Las Fierbinți”, realizând proiectul ”Mangalița”, unde și aici umorul va fi la el acasă. La serial a lucrat George Dogaru, care a colaborat la proiecte precum ”Atletico Textila”, ”Mondenii” și ”Ai noștri”.

Din distribuție fac parte actori cunoscuți deja de public atât din proiecte de televiziune, cât și de cinematografie.

Spre exemplu, în rolul de primar din ”Mangalița”, rol principal, îl vom regăsi pe Teodor Corban, care și-a lăsat mustață după ce a evoluat în proiectul de cursă lungă ”Ai noștri” de la PRO TV, unde era șef de clan mafiot.

În cei mai bine de 20 de ani de actorie, viața lui Corban s-a împărțit în mod egal între scena Teatrului Național ”Vasile Alecsandri” din Iași și platourile de filmare.

În anul 2006, actorul a călcat pe covorul roșu de la Cannes, după ce a jucat dumnezeiește rolul lui Virgil Jderescu, liderul unui post de televiziune local, în filmul ”A fost sau n-a fost”, în regia lui Corneliu Porumboiu. Actorul a dezvăluit că nu va uita niciodată povestea de atunci.

„Filmul a câștigat trofeul Camera d’Or și premiul „Label Europa Cinema” la Cannes. Eu și colegii mei am fost tratați ca niște adevărate VIP-uri. Sunt un actor de pe malul Bahluiului ajuns la Cannes. Am fost aplaudați încontinuu, aproape 20 de minute, încât ajunsesem să facem și glume. Spuneam ”, a spus, amuzat, Corban.