Radio Simplu

Boala care a transfigurat-o pe Dida Dragan! Cum a ajuns sa arate artista acum, dupa ce a fost operata de doua ori

GALERIE FOTO (3)

Dida Drăgan a trecut printr-o perioadă dramatică, în ultimii doi ani. Artista este total schimbată, la 71 de ani. Ea a părăsit țara, trăiește în Elveția, iar acest lucru pare să-i fi salvat chiar viața, după câte a avut de pătimit diva anilor ’80.

După ce a avut grave probleme cu datoriile la bănci, artista a mai trăit o perioadă grea. Ea pare că a fost diagnosticată cu o boală cumplită, pentru care a făcut tratament și chiar a suferit două intervenții chirurgicale. Acum, cele mai grele momente par să fi trecut. Totul a fost povestit cu lux de amănunte, anul trecut, de către prietenii Didei Drăgan.

Dida Drăgan a trecut printr-o dramă, după ce a fost diagnosticată cu o boală gravă, după cum au povestit apropiații marii artiste, pentru wowbiz.ro. “Dida a fost bolnavă multă vreme, a avut o maladie nenorocită, care apare de regulă la femei, și, de aceea, a preferat să nu mai apară în public.

De altfel, ea a și stat în Elveția, acolo unde locuiește și sora sa și a mers la cei mai buni doctori de acolo să se trateze.

Într-un singur an, artista s-a operat de două ori la o clinică privată, a făcut și ședințe de chimioterapie, totul pentru a putea să se vindece! Iar miracolul s-a produs, căci după chinuri îngrozitoare și lupte cu stările de anxietate, cântăreața s-a vindecat și se simte chiar foarte bine”, au dezvăluit prietenii vedetei.