Radio Simplu

Bianca şi Livian, imagini superbe cu cei doi împreună! Au fost la un „date” special!

Bianca şi Livian, imagini superbe cu cei doi împreună! Tinerii au fost la un „date” special!

Livian este alături de Bianca în această perioadă extrem de grea pentru frumoasa brunetă. Ţintă a tuturor răutăţilor şi glumelor mai mult sau mai puţin inspirate ale colegilor săi, tânăra se abţine cu greu să nu plângă în faţa camerelor şi să nu clacheze.

Ei bine, după cum au văzut toţi fanii emisiunii Puterea Dragostei, fiul lui Nelson Mondialu i-a luat apărarea când Daiana a umilit-o. Aceasta a vrut să-i pună Biancăi iaurt pe faţa, o glumă deplasată cu referire clară la filmările cu câştigătoarea primului sezon al emisiunii Puterea Dragostei, la videochat.
Când a văzut ce se întâmplă în casa fetelor, Livian s-a năpustit ca un animal de pradă acolo şi a înjurat-o, în fel şi chip pe Daiana, în faţa tuturor. La un moment dat a părut chiar că tânărul vrea să o şi lovească pe colega lui de emisiune, dar, până la urmă, a reuşit să se controleze.

Bianca şi Livian, imagini superbe cu cei doi împreună! „Te las puţin la Cluj, să te relaxezi, apoi vin după tine”

În altă ordine de idei, trebuie să spunem că fanii Biancăi şi ai lui Livian s-au bucurat nespus când i-au văzut pe aceştia, ca doi porumbei, la un „date”, la micul dejun. Livian a ţinut-o în braţe pe fosta lui iubită, a pupat-o, protector pe frunte, şi a privit-o în tot acest timp ca un bărbat cu adevărat îndrăgostit. Interesantă a fost şi promisiunea pe care Bianca i-a făcut-o omului pe care-l iubeşte. „Te las puţin la Cluj, să te relaxezi, apoi vin după tine”, a spus frumoasa brunetă.