Radio Simplu

Bianca Pop a încurcat-o! Nu se mai poate opri din plâns după ce a pățit-o grav de tot

Bianca Pop trece prin momente cât se poate de dificile într-o perioadă a vieții în care trebuia să fie mai fericită ca niciodată.

Încântată că s-a lansat în muzică, că videoclipurile pe care le-a filmat au ieșit așa cum și-a dorit ea, că s-au mai liniștit scandalurile cu clanurile interlope, Bianca Pop a primit o lovitură care a pus-o la pământ.

Mai exact, ne-a mărturisit controversata fostă ispită, conturile ei de socializare au fost atacate. ”Mi-au închis toate conturile”, ne-a spus Bianca Pop, folosind și câteva expresii neaoșe, de nereprodus. ”Și Facebook, și Instagram. Am tot primit raportări, probabil, prima oară mi-au închis Instagramul pentru 24 de ore, iar acum pentru mai mult timp. Sunt nervoasă de nu nmai pot, îmi vine să plâng de ciudă”, ne-a mai precizat Bianca Pop.

Cu toate acestea, ne-a precizat Bianca Pop, este convinsă că a fost pusă la cale o campanie împotriva ei. ”Le e ciudă că eu am succes, dar nu mă interesează. Le voi arăta eu că sunt mult peste ei, peste toți cei care mă raportează și sunt deranjați de postările mele și de adevărurile pe care le spun. Mi-am facut alt cont, până atunci…”, ne-a mai spus Bianca Pop, decisă să își obțină, pe viitor ”Bifa albastră” la conturile sale de socializare și, speră ea, să fie mai greu de acum înainte să îi fie restricționat accesul la rețelele prin intermediul cărora ține legătura cu fanii săi.

Bianca Pop vrea să îl întreacă pe Jador, în succes
Bianca Pop vrea să devină cea mai cunoscută manelistă de la noi. ”Îmi place să cânt, o să iau și lecții de canto, momentan mă ajută Desanto, la el am înregistrat. Voi lansa 3 piese, la rând, sper să ajung pe primul loc în trending pe Youtube cu ele. Este visul meu din copilărie, îmi place la nebunie să cânt și voi reuși să îl întrec și pe Jador”, ne-a precizat Bianca Pop. Culmea, Bianca Pop vrea să îl întreacă pe Jador deși, de-a lungul timpului, l-a ”hărțuit” puțin, imaginile trimise de brunetă manelistului fiind, cu siguranță, deocheate. Bianca Pop ne-a recunoscut că vrea să îl facă pe Jador să fie înnebunit după ea.

Bianca Pop, scandal cu clanurile interlope
Bianca Pop a devenit celebră după ce a participat la Insula Iubirii, ca ispită, iar în ultima vreme pare să se ”lipească” de toate scandalurile posibile. Astfel, după ce Emi Pian a fost asasinat, Bianca Pop a intrat în scandal cu o parte a familiei acestuia, ea ajungând și la urgențe, la Spitalul Universitar din Capitală, din cauza certurilor pe care le-a avut la căpătâiul acestuia, la parastas. Nu cu mult timp înainte, Bianca Pop a fost implicată într-un alt scandal, cu un alt clan interlop.