Radio Simplu

Bianca Drăgușanu, Victor Slav și Alex Bodi, împreună de ziua micuței Sofia. Dovada clară că au o relație frumoasă

GALERIE FOTO (2)

Sofia, fetița Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav a împlinit astăzi vârsta de trei ani, iar micuța a avut parte de o petrecere pe cinste, la care au fost invitați mai mulți copii. Așa cum era de așteptat, Alex Bodi nu a lipsit de la eveniment, scrie Libertatea.ro.

Chiar dacă au divorțat și amândoi și-au refăcut viața alături de altcineva, Bianca și Victor au o relație frumoasă, de dragul fetiței lor. De ziua Sofiei, familia s-a reunit, iar dovada stă în cele mai recente imagini publicate de cei doi, pe contul de socializare.

„La mulţi ani, Sofia!!!! Te iubim din toată inima! ???? 3ani plini de fericire pură! #blessed #love #loved #happybirthday #mybabygirl”, a scris Bianca Drăguşanu în dreptul imaginii de pe contul de Instagram. „SNS❤️ 3ani (SNS – Sofia Natalia Slav)”, este mesajul transmis de Victor Slav.

Nu au stabilit data nunții După ce s-a spus că Alex Bodi și Bianca Drăgușanu se vor căsători religios pe 22 septembrie, Bianca a vorbit despre acest subiect și a lămurit situația. „Avem două variante. Ori o să mă sune şi o să-mi zică pentru că am două rochii şi rochia aia mai simplă ar fi, urcă-te în avion pentru că mergem pe o plajă desculţi ori o să fie ceva care va fi foarte dificil de organizat în două săptămâni şi să zică .