Radio Simplu

Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look! Cum arată bruneta

Bianca Drăgușanu are mereu mare grijă la vestimentațiile sale și la coafura sau machiajul pe care le poartă. De asemenea, niciodată nu-și dezamăgește fanii, așa că încearcă și look-uri noi care să le mențină atenția.

Admiratorii săi au fost surprinși de faptul că azi, pe o rețea de socializare, a postat o fotografie în care era brunetă. Desigur că vedeta nu ar fi renunțat ușor la pletele blonde, așa că s-a folosit, cel mai probabil, de o perucă.

Bianca Drăgușanu a ales să-și facă o schimbare de look! Fosta iubită a lui Victor Slav a ales, de data asta, să poarte o perucă brunetă. Nu de multe ori a adus lucruri noi în ceea ce privește părul, mai ales că aceasta a preferat dintoteauna părul foarte lung.

Reacțiile fanilor nu au încetat să apară, toți fiind încântați de noua imagine a iubitei lui Bodi. Multe tinere o întreabă în mediul online care este secretul tenului frumossau a pielii ravisante pe care o afișează. „La cosmetică am fost de două ori în viața mea, nici nu mai știu când”, a mărturisit fosta participantă al show-ul Asia Express.

”De cele mai multe ori îmi vopsesc părul acasă, pentru că nu am timp. În timpul liber, prefer să stau nemachiată, ca să las tenul să respire. De asemenea, atunci când mă machiez, niciodată nu adorm fără să mă demachiez, iar când stau la soare folosesc produse cu factor de protecție ridicat”, a povestit ea, în cadrul unui interviu.

“Bianca are mare grijă la ceea ce mănâncă, niciodata nu depășește 1.500 de calorii pe zi. Face gimnastica de recuperare, pentru problemele la coloană, de trei ori pe săptămână, fapt care o ajută și la silueta și de aproximativ zece ani face câte 500 de abdomene pe zi, în fiecare dimineață, indiferent că se afla acasă sau e plecată și stă într-o camera de hotel. În plus, o dată la doua zile face masaj pe tot trupul”, a mărturisit o sursa din anturajul Biancăi.