Radio Simplu

Bianca Dragusanu, primele declaratii dupa ce a fost oprita de politisti ieri, pe autostrada: „Nu am consumat droguri, iar acel om …”

Bianca Dragusanu a trecut printr-o situatie stanjenitoare, cand masina in care se afla a fost oprita de politisti la Fetesti, iar in urma testului, soferul a fost depistat ca a consumat cocaina, potrivit surselor din politie.

Cei doi se intorceau de la mare si au fost opriti de politie in zona la punctul de plata de la podul de la Fetesti.

Bianca Dragusanu a marturisit ca nu il cunoaste tanarul cu care se afla in masina, facandu-i cunostinta un prieten, doar pentru a o aduce la Bucuresti. “Am venit ieri la mare, cu prietenele mele, cu masina lor, ne-am distrat ca fetele. Nu am consumat niciuna dintre noi nici macar alcool. Ele si-au dorit sa mai ramana la plaja, eu am avut treaba in Bucuresti. Asa ca am cautat o cunostinta care sa ma aduca acasa. Din vorba in vorba, o cunostinta a unei cunostinte s-a oferit sa ma duca. La primul control a fost depistat ca a consumat substante interzise. Eu am fost socata, toata lumea a tabarat pe mine, nu am stiut cum sa reactionez. Stie lumea ca nu beau alcool, nu am fumat in viata mea, nu consum asa ceva. nu voi face niciodata asa ceva. Pot sa imi fac oricand analizele. Din pacate m-am aflat, fara voia mea, intr-o circumstanta compromitatoare si am vrut sa clarific. Nu il cunosc pe acest om si data viitoare voi fi mult mai atenta la aceste detalii“, a spus Bianca Dragusanu pentru spynews.ro.

Structuri din Politie au anuntat inca de la mijlocul saptamanii trecute ca vor organiza filtre in perimetrul festivalului Neversea pentru a preveni astfel consumul de droguri, dar si pentru a preintampina eventuale incidente. Iata ca unul dintre filtre, efectuat astazi in zona Fetesti, departe totusi de zona evenimentului, a oferit o surpriza maxima!

Politistii de la Crima Organizata au oprit pentru verificari un SUV la bordul caruia se afla liderul clanului Kalu, cel care o avea in dreapta pe nimeni alta decat… Bianca Dragusanu!