Radio Simplu

Bianca Drăguşanu, mai naturală ca oricând! Cum arată vedeta nemachiată! S-a pozat complet naturala… si au inceput mii de reactii

GALERIE FOTO (3)

Bianca Drăguşanu este cunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei cu care ţara noastră se mândreşte. Fosta prezentatoare tv ne-a obişnuit cu machiajele sale inedite, însă astăzi, blondina a apărut complet nemachiată.

Bianca Drăguşanu este o împătimită a frumuseţii şi a tot ceea ce ţine de acest domeniu. Vedeta apare mereu îngrijită şi machiată, surprinzându-ne plăcut de fiecare dată.

Frumoasa blondină a vrut să demonstreze tuturor că se poate şi fără make-up, aşa că astăzi, Bianca a postat pe contul său de Instagram o poză în care apare nemachiată. Machiajul nu o schimbă atât de mult pe vedetă, aceasta dând dovadă de o frumuseşe aparte şi fără.

 

Bianca şi Bodi au îngropat securea războiului, dragostea triumfând şi de această dată. Cei doi au fost plecaţi din ţară, revenind mai apoi pentru a sărbători ziua lui Bodi. După party-ul de senzaţie, cunoscutul cuplu a fost surprins în Constanţa, într-o locaţie de lux, unde s-au bucurat de peisaje şi şi-au declarat dragostea.