Radio Simplu

Bianca Drăgușanu l-a umilit pe Alex Bodi! Le-a spus tuturor cu cine a fost înșelată: “Să vezi cu ce”

GALERIE FOTO (3)

Acum că divorțul s-a concretizat, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi își aruncă subtil săgeți ale frustrării. După ce bărbatul a recunoscut într-un interviu public că a înselat-o pe Bianca, blondina s-a ”răzbunat” recent, într-o postare pe Internet.

Într-o postare pe Instagram, la o fotografie extrem de sexy cu blondina, fanii au reacționat, copleștiți de frumusețea acesteia. ”Acum e frustrat Alex. Pff, ce bărbat ar înșela o femeie ca tine?”, întrebat-o un fan pe Bianca. Surprinzător este faptul că vedeta a răspuns imediat întrebării, de parcă abia aștepta acest lucru. ”Să vezi cu ce purcică!”, a răspuns Bianca Drăgușanu pe Instagram. Cu acest răspuns, fanii și-au putut da seama că femeia cu care vedeta a fost înșelată nu se compară nici pe departe cu ea.

În urmă cu două zile, cei doi s-au prezentat la notar pentru a pune capăt mariajului lor. Cel care ar fi făcut primul pas este Alex Bodi, care i-ar fi trimis Biancăi Drăgușanu o înștiințare prin care trebuia să se prezinte la notar. Acolo însă, ar fi izbucnit un scandal monstruos.

Bianca a ieșit la fereastra notariatului și a strigat în stradă: „Sunați la 112! Sunați la 112!”. Iar apoi, pe fereastră a fost aruncat un telefon mobil, potrivit wowbiz.ro. ”Mi-a luat telefonul! Mi-a luat telefonul și l-a spart! Telefonul meu este la el”, a mai spus Bianca.