Radio Simplu

Bianca Drăgușanu l-a prins pe Alex Bodi cu alta!

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au ajuns în fața notarului, iar divorțul a devenit realitate. E drept că, în ultimele luni, au existat numeroase discuții pe marginea acestui subiect, cei doi încercând să restabilească o relație care începuse să scârțâie. Totuși, în ultimă instanță, drumurile celor doi s-au despărțit.

Au fost momente tensionate și în fața notarului, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu nereușind să-și păstreze calmul și ajungând, inevitabil, la ceartă. Bianca Drăgușanu i-ar fi reproșat lui Alex Bodi că divorțul este numai din vina lui și, la un moment dat, a scos telefonul mobil și i-a arătat acestuia imagini în care era surprins dansând – tandru – cu o altă femeie. A fost momentul în care Alex Bodi și-a ieșit din pepeni, i-a luat telefonul Biancăi și a dat cu el de pământ.

“De cum au dat nas în nas la notar, Alex și Bianca au început să se certe precum chiorii. Bianca i-a reproșat că din cauza lui s-a ajuns la divorț și că a înșelat-o. Apoi a scos telefonul să îi arate un filmuleț în care el dansează tandru cu altă femeie. Atunci Alex s-a enervat, i-a luat telefonul și a dat cu el de pământ. De data asta nu a bătut-o, dar s-a repezit la bodyguarzi. Notarul era în stare de șoc!”, a declarat o sursă apropiată vedetei, în exclusivitate pentru impact.ro.

Cu doar câteva zile înainte de divorț, Alex Bodi dădea asigurări că va rămâne alături de Bianca Drăgușanu, relația dintre ei fiind una cu totul specială. „Sunt oameni din exterior care vorbesc despre mariajul meu cu Bianca. Nu înțeleg de ce o fac, fiindcă, numai eu și ea știm adevărul și numai noi ne înțelegem cel mai bine reacțiile. Totul depinde de noi. Există focuri minore în discuțiile noastre, pe care le amplificăm în 10 secunde și se ajunge la nu știu ce incendiu în presă. Dar adevărul este altul. Contează doar ce simțim unul pentru altul! Suntem împreună pentru că ne iubim, nu pentru a ne face reclamă sau, Doamne ferește, pentru bani, cum spun unii și alții. Bianca este cea mai frumoasă femeie, este o apariție, oriunde am merge, chiar și dacă își pune pe ea lucruri simple. Pur și simplu, are un stil al ei, magnetizant, care atrage toate privirile. Suntem împreună acum și poate să spună oricine orice, nu putem sta unul fără altul”, a spus Alex Bodi, potrivit wowbiz.ro.