Radio Simplu

Bianca Drăgușanu, filmată în timp ce îl implora pe Alex Bodi să meargă cu el acasă! „Du-te acasă, tu psihopato! Ești o nesimțită”

Alex Bodi a filmat-o pe Bianca Drăgușanu în timp ce se ruga de el să mearga acasă cu el acasă. Blondina refuza să coboare din mașina afaceristului, de teamă că el avea de gând să spună la televizor lucruri care i-ar fi afectat imaginea.

”Nu vreau să o iau nicăieri, pentru că nu are cuvânt! Te rog frumos să ieși din mașină! Bianca, ieși afară din mașină, nu mai fă statusuri fake! Ieși tu afară din mașină, tu Bianca! Ce dracu, am ajuns să ne țigănim? Care vine acasă și care nu? Du-te acasă, tu psihopato! Că nu ai cuvânt. Ești o nesimțită! Ai văzut cât te ține cuvântul!”, au fost cuvintele lui Alex Bodi către Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu se ruga de Alex Bodi să o lase să meargă cu el acasă
Bianca Drăgușanu îl ruga pe Alex Bodi să o lase să meargă cu el acasă, dar afaceristul a fost de neînduplecat.

„Am vrut să vin cu tine acasă, nemernicule! Vreau să vin cu tine acasă că mi-e dor de tine!”, striga Bianca Drăgușanu la Alex Bodi.
„Nu vreau să vii cu mine acasă! Nu ai ce căuta cu mine acasă! Tu nu îți ții cuvântul! Numai te folosești, tu! Asta-i valoarea ta! Tu trebuia să fii normală!”, i-a răspuns Alex Bodi blondinei.

Video aici.