Radio Simplu

Bianca Drăgușanu, criticată dur pe pagina lui Victor Slav! Ce a apărut despre ea

Fanii lui Victor Slav nu pierd nicio ocazie pentru a-l felicita pentru relația pe care o are cu micuța Sofia. Ce a apărut, însă, despre Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu și Victor Slav au avut o relație timp de șase ani. Ei nu mai formează un cuplu, dar au împreună fetiță superbă pe nume Sofia Natalia, motiv pentru care sunt, în continuare, o familie.

Dacă lumea are o părere foarte bună despre Victor Slav și multe dintre mesajele pentru el care apar pe internet sunt pozitive, nu acelșai lucru se poate spune și despre comentariile care o privesc pe Bianca. Mulți dintre cei care o știu pe frumoasa blondină din presă și de la televizor o critică dur pentru faptul că nu petrece mai mult timp alături de fiica ei, deși ea a spus de multe ori că micuța este cea mai importantă pentru ea.

Bianca Drăgușnu, criticată dur de fanii lui Victor Slav

În timp ce Bianca Drăgușanu se afla în luna de miere alături de Alex Bodi, proaspătul ei soț, Victor Slav a publicat o fotografie în care apare alături de micuța Natalia. Fanii nu au fost deloc îngăduitori și l-au felicitat pe prezentatorul de la Kanal D pentru că este un tată model, dar au criticat-o dur pe fosta lui soție.

„Foarte frumos!!! Bravooo, tati!! Căa mami umblă creanga…”, „Lăsați pe mami, că e în luna de miere!!! 😂😂”, „Un exemplu de tată, un copil extrem de fericit alături de el în timp ce mami își scutură fundul pe iahturi de lux. Nu are pic de bun simț…. Bucură-te din plin de gingășia acestui dulce copil. 👏👏👏”, „Bine ca nu seamana cu mami!!!!! 🤦‍♀️”, sunt câteva dintre mesajele pe care fanii lui Victor Slav le-au scris în dreptul fotografiei.