Radio Simplu

Bianca Drăguşanu, atacată crunt şi la un an după despărţirea de Slav! Ce păţeşte vedeta!

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au despărţit în urmă cu un an, după o perioadă de câteva luni în care au făcut tot posibilul să-şi salveze relaţia. Din păcate însă, anumite probleme nu au putut fi depăşite de cei doi aşa că, de comun acord, au luat decizia să meargă pe drumuri separate.

Au rămas în relaţii civilizate, chiar amici, de dragul fetiţei lor şi nu au vorbit niciodată public despre motivele separării. Ei bine, în timp ce Victor a fost susţinut de fanii lui, foarte mulţi admiratori ai Biancăi s-au întors împotriva ei după ce aceasta s-a cuplat cu englezul Tristan Tate, la doar câteva zile de la ruptura oficială de prezentatorul tv.

Frumoasa blonda a fost înjurată şi ameninţată în fel şi chip pe reţelele de socializare şi până la urmă a ales să dezactiveze comentariile. Mesajele obscene nu o afectau doar emoţional pe Bianca, ci şi profesional, vedeta promovând mai multe brand-uri în mediul online.

Bianca Drăguşanu, atacată crunt şi la un an după despărţirea de Slav! „Ceilalţi au fost doar experienţe”

Ei bine, reacţiile ostile nu s-au oprit nici după ce fosta prezentatoare tv l-a cunoscut pe afaceristul Alex Bodi. Relaţia lor tumultuoasă, cu despărţiri, împăcări şi zvonuri de violenţă fizică, i-a făcut pe urmăritorii Biancăi să o judece şi mai abitir că s-a despărţit de Victor.

Vedeta are în continuare comentariile dezactivate pentru că nu mai suportă să fie înfierată de oameni şi să i se impute că a luat numai hotărâri dezastruoase pe plan amoros.

În urmă cu trei săptămâni însă, când era certată cu Alex Bodi, blonda a făcut o afirmaţie care i-a alimentat şi mai mult pe cei care-i sugerează sau poruncesc, după caz, să se întoarcă la Victor.

Loading...