Radio Simplu

Bianca Drăgușanu a izbucnit în lacrimi la TV! Ce i-a făcut ALex Bodi chiar de ziua ei

Invitată de ziua ei la televizor, în cadrul emisiunii „Teo Show”, blonda a început să plângă. Aceasta a mărturisit că este tristă că a avut parte de neliniște chiar în această zi.
Cel care a supărat-o pe Bianca este chiar soțul ei, Alex Bodi. După cum mărturisește blonda, acesta a certat-o chiar de ziua ei, după ce tot el a fost primul care a felicitat-o cu această ocazie. Acesta nu s-a putut abţine şi a certat-o pentru o poză „prea sexi” pe care blondina a postat-o pe contul personal de Instagram.

„Primul telefon a fost de la soțul meu, la ora 12.00. problema este că după aceea m-a sunat și m-a ținut la telefon 45 de minute, l-a deranjat o poză pe care mi-am pus-o pe instagram și care a considerat el că este prea vulgară.

Eu am considerat că nu este o poză care să îl deranjeze. Eu prin personalitatea mea şi firea mea sunt o femeie sexi, nu sunt o femei vulgară sau indecentă. De când sunt cu el am ţinut cont în toate postările mele. Se pare că nu a fost îndeajuns.” , a mărturisit Bianca.

Bianca a spus că dorește să aibă parte de liniște și iubire de ziua ei, iar de un an de zile se străduie, de dragul fetiței sale, să fie bine.

„Are nevoie să mă vadă cum mă ştii tu pe mine. îmi trebuie echilibru, linşte, dragoste, înţelepciune. Lucrurile astea îmi trebuie de ziua mea. Încerc de un an de zile să fiu cea mai bună variantă a mea. Nu am ce să îmi reproşez din niciun punct de vedere în relaţia mea cu actualul său, cu persoanele cu care lucrez. Merit să fiu iubită şi să primesc ceea ce dau”, a mai spus Bianca Drăguşanu.

Loading...