Radio Simplu

Băutura care vindecă şi calmează tusea. Lidia Fecioru: „Este aur curat”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a oferit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse, reţeta pentru băutura care vindecă şi calmează tusea.

„Pentru că toată lumea este răcită, voi da un leac pentru tuse.

Luăm o ceaşcă de lapte, pune o lingurinţă de unt, o linguriţă de miere, un vârf de linguriţă de bicarbonat şi un gălbenuş de ou.

Este aur curat pentru tuse. Pentru adulţi, se pune şi o linguriţă de coniac”, a spus Lidia Fecioru, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3 CNN.
Tot pentru tuse, dar şi pentru răceală, Lidia Fecioru a mai dezvăluit, într-o altă emisiune, reţeta pentru dulceaţa de ceapă.

„Se iau 500 de grame de ceapă, o curăţăm, o tocăm mărunt, punem 400 de grame de zahăr şi un litru de apă.

O punem la foc mic şi o fierbem 3 ore. Când a terminat de fiert şi o lăsăm puţin să se răcească, adăugăm acolo 50 de grame de miere.

Dăm copiilor 6 linguriţe pe zi şi adulţilor câte 4-6 linguri mari. Se iau de obicei înainte de masă cu jumătate de oră. Tusea trece cam în 3-4 zile cu această soluţie.

Se ţine într-un borcan de sticlă la frigider sau chiar pe masă”, a explicat Lidia Fecioru.

Leacul pentru curăţarea plămânilor, cu rezultate după trei zile | Lidia Fecioru: „Se ia cu 30 de minute înainte de masă”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în cadrul rubricii Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse despre leacul care ajută la curăţarea plămânilor după trei zile.

” Aceasta este o reţetă pentru curăţarea plămânilor. Este pentru cei care vor să se lase de fumat, fie pentru cei care mai au plămânii încărcaţi după răceală sau pentru cei care au astm.

Se ia o bucăţică de rădăcină de ghimbir, două linguriţe de ceai de curcuma, un litru de apă, 400 de grame de usturoi tăiat rondele şi zahăr. Zahărul să fie brun.

Punem apa la fiert şi adăugăm pe rând ingredientele. Zahărul îl punem la sfârşit. Fierbem la foc mic, până scade cantitatea la jumătate. Lăsăm la răcit şi punem la frigider.

Se poate lua dimineaţa, câte două linguri sau dimineaţa şi seara câte o lingură. Se ia înainte de masă cu 30 de minute.

Ridică imunitatea şi are mai multe proprietăţi. Din a treia zi se văd rezultate. Putem să avem o tuse productivă după. O mai putem face când simţim iar nevoia.