Radio Simplu

Bâtrâna care i-a șocat pe bucureșteni. Cară un sac după ea pe străzi, dar ce poveste ascunde te va uimi. Nu degeaba cainii se tin dupa ea. Mare ne-a fost mirarea să aflăm ce face tanti Elena, de fapt

O bătrână gârbovită, care cară un sac cu sticle din plastic după ea pe străzile Bucureștiului, a impresionat pe toată lumea.

O cheamă Elena, dar i se spune tanti Elena. Îmbrăcată ponosit, în baston și gârbovită, bătrâna, care are 77 de ani și a fost psiholog de profesie, a impresionat pe toată lumea după ce s-a aflat despre povestea ei.

A fost zărită, în urmă cu câteva zile, cărând cu greu, pe stradă, un imens sac plin ochi cu sticle din plastic.

În urma ei, câțiva câini și… o poveste care te face să-ți dea lacrimile. Bâtrînica ar putea fi bunica oricăruia dintre noi.

„Duminică, 05.11.2017, ora 13:30, B-dul Mărășești, București. Mă pregăteam să intru în curte, privirea însă îmi alunecă pe trotuar și observ o doamnă în vârstă înconjurată de trei căței.

Împovărată de ani, se mișcă foarte greu. Pentru a nu o speria, decid să nu mă duc spre dânsa și să o aștept. Se apropie și îmi spune cu o voce caldă să nu mă tem pentru că sunt cuminți cățeii.
Deschid poarta și o rog să arunce o privire, vede câte animale am și înțelege repede cu cine are de a face, e fost psiholog.

O lămuresc repede și de ce m-am oprit, am ajutat-o cu câțiva bănuți, am schimbat numere de telefoane și i-am promis că o voi ajuta de acum încolo și că o vor ajuta și alții în urmă postării pe care o voi face.

Mi-a mulțumit spunându-mi că nu mai avea bani până la pensie, pe data de 14 și m-a rugat să fiu discret pentru că are o vecină rea care îi tot face reclamați la poliție.

Cine vrea să ajute, să mă contacteze, ne vom întâlni personal cu dânsa. Elena Petcu, 77 ani, psiholog”, a povestit un internaut despre tanti Elena.

Loading...