Radio Simplu

Băsescu are probleme mari! Începe lupta în instanță: Avocații sunt pregătiți (SURSE)

Începutul de an nu este unul lipsit de griji pentru familia fostului președinte Traian Băsescu. Fata cea mică a acestuia, Elena, ar urma să ajungă în instanță. Fostul partener al acesteia se pare că s-a pregătit intens pentru momentul cheie.

Probleme la început de an în familia fostului președinte Traian Băsescu. Este vorba de Elena Băsescu, mezina familiei. Cel care i-a fost partener până de curând, Cătălin Tomată, vrea să o dea în judecată pentru a obține custodia fiicei lor, susțin surse din apropierea celor doi citate de cancan.

Potrivit sursei citate, acesta ar fi angajat avocați și ar fi pregătit să ajungă în instanță. Și-ar fi făcut și un plan.

În momentul în care Elena Băsescu și Cătălin Tomată s-au despărțit, s-a aflat că partenerul fiicei fostului președinte s-a mutat, iar Elena a rămas în locuința în care a locuit împreună cu acesta.

Micuța Anastasia, fata cuplului Elena Băsescu-Cătălin Tomată a rămas lângă fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu. Lucrurile păreau așadar extrem de așezate. însă, potrivit jurnaliștilor de la Cancan, situația a explodat între timp.

Planul de atac al lui Cătălin Tomată
”A cerut anumite lucruri, în mai multe rânduri. Elena nu a fost de acord și la mijloc a picat fetița”, a dezvăluit, un apropiat al celor doi, conform sursei citate.

Pentru că a fost refuzat, Tomată ar fi să ia fetița de lângă Elena. În acest sens, el ar fi angajat deja avocați, cărora le-a prezentat toată documentația, iar aceștia au făcut planul de atac. Astfel, ”fostul” ginere al lui Traian Băsescu ar intenționa să obțină în instanță ”custodia” fetiței, iar domiciliul să fie la mama lui. El ar vrea de la instanță stabilirea unui program cu fetița atât pentru el, cât și pentru Eba. Asta în ciuda faptului că Tomată locuiește cu mama lui!

Elena Băsescu a acționat imediat
Sursa menționată a susținut că Elena Băsescu nu ar fi rămas impasibilă. Ea și-ar fi angajat un avocat, care ar fi liniștit-o, înaintea inevitabilului proces, că fetița va rămâne în grija ei. Potrivit informațiilor de ultim moment, avocații s-au întâlnit și au avut o rundă de negocieri, fără un rezultat care să fie pe placul celor două tabere.