Radio Simplu

Bărbatul ăsta nu a mai suportat, a trebuit să se descarce undeva, așa că a făcut o postare spunând că soția lui e superbă însă nu-i vine deloc să facă dragoste cu ea pentru că aceasta are un defect mare, noi am rămas fără cuvinte

Bărbatul acesta nu a mai suportat și a trimis scrisoarea asta, făcând-o publică. E uluitor ce spune în ea.

”Soția mea de 10 luni este extrem de atrăgătoare , iubitoare, atentă și cea mai bună prietenă a mea.

Cât timp am ieștit în cei doi ani, înainte de a ne căsători, amândoi locuiam cu părinții noștri. Singurele momente împreună, singuri, au fost sesiunile intime și o excursie în doi de patru zile.

Ceea ce nu părea ceva peste care nu se poate trece, acum este ceva extrem de problematic pentru mine. Spunând-o direct sună așa: soția mea este extrem de bășinoasă.

Cât timp ne întâlneam, consideram pârțurile ei sporadice ca o formă de a-mi arăta cât de confortabilă este cu mine, cu cineva pe care îl iubește. Dar acum are flatulențe aproape mai mereu când suntem împreună- în mașină, când dormim, când ne uităm la TV, când facem dragoste, etc.

A devenit enervant și îmi strică dispoziția, nu mai zic că mi se pare o totală lipsă de respect.

Am întrebat-o dacă ar vrea să mergem la doctorul de familie sau la ginecologul ei să îi facă un consult pentru problema asta, dar mă refuză râzând și-mi zice <>. Ea râde, părândui-se amuzant, însă mie nu mi se pare.

Am adus asta în discuție când m-am văzut cu doctorul meu, iar acesta mi-a spus că ar putea fi o problemă gravă cu intestinele.

Nu știu cum să fac să o conving pe soția mea, într-un mod politicos și nu bădăran, că ar trebui să mergem să-și facă niște analize?”

Noi zicem să o ia pe sus și să o ducă la doctor dacă cu frumosul nu vrea. Până la urmă e vorba de sănătatea ei fizică și de sănătatea lui…mintală.

Voi cum ați proceda?