Radio Simplu

Bărbatul a urmărit-o în autobuz, i-a vărsat lapte pe fusta scurtă intenționat, i-a dat haina lui să acopere pata, apoi a dispărut. Abia când s-a uitat mai bine la haină și-a dat seama ce făcuse: ,,Trebuie să-l găsesc imediat, să-i zic că…” Ce făcuse bărbatul:

Dacă te uiți la filme romantice, înseamnă că știi ce înseamnă o ,,domniță la ananghie”, o femeie cu o problemă care are nevoie de ajutor, și, de obicei îl primește de la un bărbat care este pregătit să salveze ziua.

În timp ce tipul acesta de scenariu i-a emoționat pe mulți, posibilitatea ca asta să se petreacă în viața reală nu este prea mare. Ce ai face dacă o astfel de scenă ți s-ar întâmpla în viața reală?Fiecare femeie a trăit probabil măcar un moment incredibil de jenant în timp ce era la menstruație. Uneori, femeile au această perioadă a lunii în mod neașteptat și pe nepregătite. Din fericire pentru această femeie, un bărbat a fost pregătit să o salveze.

Potrivit unei postări pe o rețea de socializare, femeiea purta o fustă mini și se îndrepta către o ședință foto. Din păcate, pe drum, în autobuz, a început acea perioadă a lunii, și nu și-a dat seama că deja începuseră să curgă câteva picături. În cele din urmă a observat, și nu știa ce să facă, intrase în panică dar încerca să-și păstreze calmul.

Totuși, un bărbat i-a observat problema și a decis să o ajute. Acesta a vărsat laptele cu căpșuni pe care îl bea în acel moment pe fusta ei, apoi i-a oferit haina lui pentru ca fata să se poată acoperi. A spus doar atât: ,,Îmi pare rău că am vărsat. Poți să îmi iei haina și să ți-o legi la mijloc să nu se vadă, când pleci”.

Înainte să îi poată mulțumi, bărbatul era deja afară din autobuz și de negăsit. Fata, emoționată de gest și de soluția ingenioasă care a salvat-o, a recurs la Facebook pentru a-i mulțumi. Incredibil sau nu, printr-un prieten comun, fata l-a găsit pe acel bărbat care i-a scris: ,,Nu-ți face probleme pentru cât costa haina mea, dacă ne mai vedem vreodată, să îmi cumperi doar un lapte cu căpșuni”.

Povestea a devenit virală în Coreea, iar internauții speră ca acesta să fie începutul unei povești de dragoste între cei doi. Toate la timpul lor…