Radio Simplu

Barack Obama și Michelle ar fi divorțat. Motivele destrămării fostului cuplu prezidențial american Citeşte întreaga ştire: Barack Obama și Michelle ar fi divorțat. Motivele destrămării fostului cuplu prezidențial american

Considerat unul dintre cele mai stabile cupluri, Michelle și Barack Obama ar fi divorțat după 27 ani de căsnicie. Fostul președinte al Statelor Unite și soția sa ar parcurge o gravă criză în relație, scrie revista americană Globe, citată de ziarul spaniol ABC.

Divorțul lui Barack Obama de Michelle a părut inițial a fi un zvon care capătă contur. Fostul președinte al Statelor Unite a decis să petreacă mai puțin timp în compania soției sale și a celor două fiice, Malia (21 de ani) și Sasha (18 ani), preferând să călătorească în jurul lumii din motive profesionale. Astfel, Barack Obama a lăsat educația fetelor în grija exclusivă a mamei lor, notează Agerpres.

La această problemă s-a adăuga nemulțumirea fostei Prime Doamne a Statelor Unite față de soțul ei care nu și-ar fi respectat promisiunea de a o lăsa pe ea la conducere. Acestea ar fi unele dintre motivele pentru care soții ar fi decis să meargă fiecare pe drumuri separate. Nu este prima oară când există speculații privind o posibilă criză în relația soților Obama, unul dintre cele mai îndrăgite cupluri americane.

Zvonurile au fost alimentate și de afirmațiile lui Michelle Obama, potrivit căreia căsnicia este grea. În momentul ascensiune în cariera soțului ei, ea a mărturisit că au crezut printr-o ușoară criză, fiind nevoiți să facă terapie de cuplu. Mai mult, mai multe reviste și ziare americane au scris că cei doi soți dorm în camere separate și că nu mai există relații între ei. Mai mult, Barack Obama ar fi spus că soția sa, Michelle, este o persoană rece, egoistă și distantă. Niciunul dintre soți nu a dorit să facă deocamdată declarații pe această temă.