Radio Simplu

Bani cu nemiluita pentru o zodie! Ce anunță horoscopul zilei de sâmbătă, 29 decembrie

Mai sunt doar două zile și astrele au pregătit numeroase vești importante pentru zodii. Care este nativul care astăzi dă marea lovitură și câștigă sume importante de bani?

Dragi Capricorni se poate să urgentaţi nişte demersuri ca să vă luaţi banii la timp, să NU vă prindă noul an cu afacerile neîncheiate.

HOROSCOPUL ZILEI DE 29 DECEMBRIE. Varsatorii vor sparge pusculiţa pentru a cumpăra ceva, un cadou de mare preţ pentru fiinţa iubită sau pentru altcineva din familie.

Este posibil ca acum pe final de an nativii zodiei Peşti să primească o sumă de bani şi astfel îşi pot petrece noapte dintre ani într-un loc exclusivist.

Dragi Berbeci…e cineva care se bazează pe ajutorul vostru şi o să-i fiţi într-adevăr de folos, fără să vă răpească prea mult din timpul vostru liber.

HOROSCOPUL ZILEI DE 29 DECEMBRIE. Taurii vor avea multe drumuri de făcut pentru a rezolva tot felul de probleme atât de ordin profesional cât şi personal.

Gemenii îşi vor petrece ziua la shopping! Poate vor reuşi să cumpere ceva pentru casă sau se gândesc să îşi reînoiască garderoba, anunță horoscopul de sâmbătă.

Dragi Raci vreţi să duceţi la bun sfârsit toate proiectele, ca să încheiaţi cu bine anul, să vă luaţi şi banii şi să puteţi începe lucruri noi din ianuarie.

HOROSCOPUL ZILEI DE 29 DECEMBRIE. Pentru Lei se anunţă un câştig uriaș. Este vorba despre o primă de la locul de muncă şi astfel pot cumpăra una, alta pentru casă.

Dragi Fecioare se pare că o să faceţi un sacrificiu financiar ca să le luaţi copiilor ce şi-au dorit sau să-i trimiteţi la schi.

Dragi Balanţe este posibil să apară situaţii neprevăzute la serviciu, dar nimic nu o să vă prindă pe picior greşit pentru că sunteţi mereu pregătiţi, mai arată horoscopul zilei de sâmbătă.

Este momentul potrivit pentru Scorpioni să poarte o discuţie cu şefii despre carieră. Ar putea obţine o promovare care le va aduce schimbări în viaţa profesională.

Iar Săgetătorii se vor implica într-o serie de activităţi care să îi solicite din punct de vedere intelectual, sau creativ. Poate vor organiza o serbare, un concurs sau un meci.