Radio Simplu

Bancuri de weekend. Râzi toată ziua

Una din categoriile profesionale care nu a scapat de glumele romanilor este cea a secretarelor, si asta pentru ca de multe ori acestea sunt angajate pentru alte calitati decat cele profesionale. Iata in continuare cele mai bune bancuri cu secretare citite de noi pe internet.

Care e diferenţa între o secretară bună şi una foarte bună?
Cea bună spune:
– Bună dimineaţa, domnule director.
Secretara foarte bună:
– S-a făcut dimineaţa, domnule director!

***
Directorul ieşi din cabinet purtând-o pe braţe pe tânăra secretară.
– Vai de mine, se sperie un salariat. S-a întâmplat ceva, domnule director?
– Nu, mi-am terminat treburile pentru astăzi şi mi-am luat ceva de lucru şi pentru acasă…

***
Un mare industriaş are o secretară nouă, blondă.
Auzind din biroul său că telefonul sună de mult timp şi nimeni nu ridică receptorul, el dă buzna furios în biroul secretarei.
– De ce nu răspunzi, domnişoară?
– Oh, lăsaţi-mă, domnule, eu nu mai răspund. Din zece telefoane, nouă sunt pentru dv.!

***
Domnule director, zise inginerul-şef, am o veste rea şi una bună…
– Care este vestea rea? Secretara Mimi, care, după cum ştiţi, s-a culcat cu dumneavoastră, dar şi cu mine, a născut aseară, la maternitate, doi gemeni. Zicea că unul e al dumneavoastră şi celălalt e al meu.
Asta chiar că e o veste rea…
– Şi vestea cea bună?
– Geamănul meu a murit!

***
– Să ştii, zise directorul către nevastă-sa, că secretara cea nouă are un decolteu cam cu 2 cm mai adânc decât al tău. Dar ştii ce mult contează?! Soţia înghiţi observaţia şi tăcu.
– Vai, dragă, spuse directorul în altă zi, secretara mea a venit azi cu o fustă cu numai vreo 3 cm mai scurtă decât porţi tu, dar ştii ce mult contează?! Iar nici un comentariu.
– Dragul meu, i se adresă soţia într-o seară, când se întorsese târziu acasă. Am fost la aniversarea a 10 ani de la terminarea facultăţii. Acolo am dat peste un coleg care a ţinut foarte mult la mine. Când ne-am dus în camere, ca să ne odihnim, spre surpriza mea, am observat că are o socoteală cam cu 3 cm mai lungă ca a ta. Dar ştii ce mult contează?!