Radio Simplu

BANCUL ZILEI | CAZ DE INFECȚIE CU COVID-19 DE-A RÂSU’- PLÂNSU’: “BĂ, SĂ STAI ACOLO, LA BUCUREȘTI ȚEAPĂN, SĂ NU VII LA ȚARĂ”

Dintotdeauna umorul și puterea de a face haz de necaz i-au ajutat pe oameni să treacă mai ușor peste perioadele dificile din viață! Așa s-a întâmplat și în perioada în care au stat izolați din cauza numărului mare de infectări cu COVID-19, dar și după ce pericolul nu a mai fost atât de mare. Astfel, astăzi, vă prezentăm unul dintre cele mai haioase bancuri care s-au viralizat anul acesta.

Banc amuzat despre un caz de infecție cu virusul SARS-CoV-2
Aflat în București, un bărbat din provincie se confesează către un vechi prieten după ce a fost testat pozitiv cu noul coronavirus (SARS-CoV-2):

– Mi-am făcut testul și sunt pozitiv, am COVID
– Bă, să stai acolo, la București țeapăn, să nu vii la țară.
– De ce, bă?
– Păi, o să dai CODID lu’ nevastă-ta, ea o să-i dea lui Ion, vecinul tău, Ion o să-i dea lu’ nevasta lui, nevasta lui o să îi dea lu’ vărul tău, Vasile; Vasile îi dă lu’ nevasta lui, nevasta lui îmi dă mie și eu îi dau lu’ soră-ta și dacă ia soră-ta COVID, băgăm tot satul în carantină.

În perioada de izolare din România, pe rețelele de socializare au circulat numeroase glume și meme-uri în legătură cu carantina, dar și pandemia de coronavirus. Trei dintre acestea le puteți vedea în galeria foto. Tot în perioada în care populația de pe teritoriul țării noastre avea voie să iasă din locuințe doar cu declarație pe propria răspundere s-a viralizat o poză cu Gheorghe Hagi pe care era scris următorul mesaj: “Ai, n-ai virus, stai acasă”.

Hohote de râs a stârnit și o imagine cu Ștefan Bănică Junior pe care era notat: “Și strigi: Veta, vrei cu izoleta?”. Cu lacrimi au râs și cei care au văzut o fotografie cu Cabral, pe care era trecut: “Am infectat 100 de români” – desigur, făcându-se referire la emisiunea pe care prezentatorul o moderează la Pro TV.